Právě vysíláme

Druhá vlna flashbacků pro ještě větší hudební nostalgiky

12. ledna 2018 13:30
Druhá vlna flashbacků pro ještě větší hudební nostalgiky

Shakira feat. Alejandro Sanz: La Tortura „La Tortura“ je song kolumbijské zpěvačky Shakiry, který nazpívala spolu se španělským hudebníkem Alejandrem Sanzem. Hit vyšel na jejím šestém studiovém albu  Fijación Oral, Vol. 1, které bylo zveřejněno 12. dubna 2005 u Epic Records a La Tortura byl vedoucím singlem.   Muse: Resistance Hit „Resistance“ byl zveřejněn jako třetí singl na stejnojmenném albu […]

Shakira feat. Alejandro Sanz: La Tortura
La Tortura“ je song kolumbijské zpěvačky Shakiry, který nazpívala spolu se španělským hudebníkem Alejandrem Sanzem. Hit vyšel na jejím šestém studiovém albu  Fijación Oral, Vol. 1, které bylo zveřejněno 12. dubna 2005 u Epic Records a La Tortura byl vedoucím singlem.

 

Muse: Resistance
Hit „Resistance“ byl zveřejněn jako třetí singl na stejnojmenném albu vydaném v roce 2009. Singl dosáhl na číslo jedna pozici britského UK Rock Chartu a v žebříčku Top 4O hitů na UK Singles Chart skončil druhý.

 

My Chemical Romance: Welcome To The Black Parade
„Welcome to the Black Parade“ nebo taky „The Black Parade“ a úplně původně „The Five of Us Are Dying“ je prvním single a pátým trackem třetího studiového alba My Chemical Romance nazvaného The Black Parade. Vypuštěn do světa byl 11. září 2006 na iTunes a v 9. října na CD. Song byl zařazen do síně slávy Rock and Roll Hall of Fame mezi 500 skladeb, které utvářely Roll and Roll.

 

Mis-Teeq: Scandalous
„Scandalous“ je píseň britské R&B a UK garage dívčí skupiny Mis-Teeq. Skladba byla napsána členy kapely, konkrétně jsou za něj zodpovědné Su-Elise Nash, Alesha Dixon a Sabrina Washington a vyšla na jejich druhém albu Eye Candy (2003). Skladba se stala hitem v celé Evropě, ale i dál. Do top desítky se dostala v Austrálii, Dánsku, Irsku, Novém Zélandu i ve Velké Británii.

 

Články, které by tě mohly zajímat