Právě vysíláme

DUA LIPA chystá nové album! Kdo jí nejvíc inspiruje k úspěchu?

6. června 2018 7:55
DUA LIPA chystá nové album! Kdo jí nejvíc inspiruje k úspěchu?

Skvělá zpráva pro hudební fanoušky: Dua Lipa vydá příští rok nové album! Prý na tom pracuje od začátku roku a mezi její hlavní vzory patří například zesnulá legenda Prince či duo Outkast.

Dua Lipa má našlápnuto. Její debutové eponymní album Dua Lipa bylo nejstreamovanější deskou na serveru Spotify za rok 2017 a právě díky němu získala Dua Lipa zároveň ocenění za zpěvačku roku při letošních BRIT Awards. Nemluvě o tom, že se z mladé Angličanky stala globální hudební a módní ikona.

ČTĚTE TAKÉ: Singl One Kiss CALVINA HARRISE a DUA LIPY má nový videoklip. A je to vážně boží!

Teď připravuje Dua Lipa pro své fanoušky další kolo skvělých hitů. V rozhovoru pro časopis NME uvedla, že po ukončení světového turné se v druhé polovině roku bude naplno věnovat skládání písniček. Dvaadvacetiletá zpěvačka proto očekává, že deska, která zatím nemá název, vyjde příští rok.

Outkast

 

Deska bude popová, ale s různými variacemi,“ uvedla Dua Lipa časopisu NME. „Nechci, aby nové písničky zněly moc odlišně od mého předchozího materiálu… Teď poslouchám hodně Outkast a Prince. Chci, abych se tím jejím materiálem mohla nějak inspirovat a zformovat to popově, jak se mi to líbí.“

Prince

 

Pokud se, jako my, nemůžete dočkat na další materiál, tak nesmutněte! Dua Lipa zároveň oznámila, že v létě chystá novou kolaboraci s veleznámým hudebním producentem Markem Ronsonem. Mark měl na starost například hity Uptown Funk s Bruno Marsem či Valerie s Amy Winehouse. Věříme, že i letošní spolupráce s Dua Lipou bude naprosto senzační!

Zdroj fotek: thecoli.com, billboard.com

Zdroj: NME, Officialcharts.com

9 písniček s nejujetějšími texty: Nízké čelo, ale umím trochu hrát…

Články, které by tě mohly zajímat