Právě vysíláme

ELLIE GOULDING si po rozchodu s přítelem potřebuje dát pauzu od muziky

10. března 2016 18:00
ELLIE GOULDING si po rozchodu s přítelem potřebuje dát pauzu od muziky

Po dvou letech se cesty páru rozešly. Ellie se z rozchodu vyzpívává na svém turné, které právě absolvuje.

Britská pěvecká hvězda Ellie Goulding je právě na úspěšném koncertním „Delirium World Tour„, které odstartovala v lednu v Hamburku, zastavila se s ním i Praze a pokračuje přes Británii, Ameriku až do Austrálie, kde šňůra 12. října v Perthu skočí.

Mezi koncerty musí Ellie řešit i osobní život. Po dvouletém vztahu se rozešla se svým přítelem, kterým byl Dougie Poynter. Jedním z důvodů rozchodu byl jeho přesun do Los Angeles za prací.

Dougie je jedním z nejbáječnějších lidí na světě. Jsem šťastná za ty roky s ním. Přeju mu, ať se mu v L. A. dobře daří, zůstává stále jedním z mých nejbližších přátel,“ uvedla 29letá Ellie.

Lidi si myslí, že jsem nepřemožitelná, že zvládnu všechno. Kdepak, poslední týdny pro mě byly hodně těžké,“ odhaluje zpěvačka své nitro. „Dojedu tohle turné a pak potřebuju volno. Nebudu psát nové songy, potřebuju pauzu od muziky a od všeho kolem. Nejsem si vůbec jistá, kdy vydám nové album. Dost možná to nebude ani v příštím roce. Potřebuju čas na sebe a taky trochu žít. Moje situace se prostě změnila.

RIHANNA v roli návrhářky! Koukni na její kolekci džínových bot

Tohle si darovali k prvnímu výročí TAYLOR SWIFT a CALVIN HARRIS. Není to sladké?

Články, které by tě mohly zajímat