Právě vysíláme

EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU 2017 se blíží!

31. května 2017 15:06
EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU 2017 se blíží!

10. ročník tour moderují Ondra Vodný, Pavel Cejnar a Libor Bouček!
Na finále se můžeš těšit tento víkend od pátku 2.6. do neděle 4.6. ve sportovní hale Slavie, Vladivostocká 10, Praha 10, vedle plaveckého bazénu!

K vidění budou ty nejlepší taneční skupiny z celé ČR v tanečních stylech HIP HOP, MODERNA, DISCO, FREESTYLE, KARIBSKÉ TANCE, MUZIKÁL, SHOW, STEP atd…

Poprvé také zahajujeme tradici TANEČNÍHO PRŮVODU, KTERÝ PROJDE OD FOTBALOVÉHO STADIONU SLAVIE AŽ K BASKETBALOVÉ HALE SLAVIA, průvodem bude projíždět alegorický vůz s DJ ONDROU VODNÝM, a průvodu se mohou účastnit všechny taneční skupiny s jejich transparenty, rekvizitami, pojízdnými vozy. Průvod bude také natáčet ČESKÁ TELEVIZE

Do poroty na finále soutěže EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU přijedou významné osobnosti z celého světa – jako například režisérka nejsledovanější televizní taneční soutěže na světe “ SO YOU THINK, YOU CAN DANCE“ – PAM CHANCEY, umělecká ředitelka nejznámějšího tanečního studia v USA BROADWAY DANCE CENTER NEW YORK – BONNIE ERICKSON, nebo několikanásobný vítěz WORLD OF DANCE – CHILTON GALIMO.

Každý den bude pro soutěžící i návštěvníky připraven bohatý doprovodný program – skákací hrad, lezecká stěna, relax zóna atd.

Přihlášky do průvodu a veškeré informace naleznete na webových stránkách www.tanecniskupinaroku.cz

Články, které by tě mohly zajímat