Právě vysíláme

EVROPA 2 ti jako mediální partner přináší FESTIVAL AERODROME 2018! Soutěž s námi o lístky!

16. května 2018 16:00
EVROPA 2 ti jako mediální partner přináší FESTIVAL AERODROME 2018! Soutěž s námi o lístky!

Festival Aerodrome zahájí již pátý ročník, který se uskuteční v závěru června, s nevídaně silným programem a řadou novinek! Rozroste se do počtu dní i pódií, nabídne ještě více zahraničních hvězd a multižánrový rozměr!

Po loňském, mimořádně úspěšném ročníku s Linkin Park v čele, se žánrové spektrum Aerodrome festivalu letos ještě rozšíří. Pořadatelé tímto podnikají první krok směrem k akcím zahraničního formátu, kde žánr nehraje roli a na jednom pódiu se střídají zástupci zcela odlišných hudebních stylů. Proto se letos můžeme těšit na nadupaný program, který se rozroste hned do tří dnů a bude probíhat na dvou pódiích. Oproti loňským šesti účinkujícím se letos příznivci Aerodromu mohou těšit na dvaatřicet vystupujících!

První pódium, věnováné zástupcům popu, indie, hip hopu a elektroniky, bude hostit jednu z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Lanu Del Rey, dále také industriální ikonu Nine Inch Nails a rapové hvězdy Macklemora a Wiz Khalifu.

Příznivcům rocku, metalu a hardcoru bude věnováno druhé pódium, jehož program nabídne tak známá jména jako jsou Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour, Body Count feat. Ice-T, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších.

ČTĚTE TAKÉ: Aerodrome Festival rozšiřuje program o Portugal. The Man, Milky Chance, Chvrches a Nothing But Thieves

Co se týče místa konání, to se tentokrát přesouvá na letiště v Panenském Týnci, které přináší dvě nesporné výhody. Tou první je to, že program nebude limitován vyhláškou nočního klidu a může tak probíhat až do časných ranních hodin a druhou výhodou je, že návštěvníkům umožní kempování v areálu festivalu, kde si mohou buď postavit vlastní stan nebo si pronajmout tent hotel či VIP stan.

Na návštěvníky Panenského Týnce, na jehož letišti ve dnech od 28. do 30. června se Aerodrome uskuteční, bude čekat i bohatý doprovodný program poskytující různé formy relaxace i vyžití pro příznivce adrenalinu. Areál bude samozřejmě vybaven také velkým množstvím kaváren, restaurací a prodejních stánků s pestrou gastronomickou nabídkou. Nově pořadatelé také pro větší pohodlí příznivců festivalu nabízejí dopravu zdarma z Prahy a zpět festivalovým autobusem.

O lístky na tento hvězdně nabitý festival můžeš soutěžit v éteru Evropy 2 až do 25. května! Více informací najdeš na našem webu!

Články, které by tě mohly zajímat