Právě vysíláme

Evropa 2 v příštím týdnu představí novou verzi své mobilní aplikace

11. března 2015 13:24
Evropa 2 v příštím týdnu představí novou verzi své mobilní aplikace

Vyšperkovali jsme pro vás naši mobilní aplikaci. Novinkou je propojení se sociální sítí Twitter a s nejoblíbenější českou aplikací současnosti Youradiem. A to není vše…

Dalším trhákem je možnost poslechu záznamů z našich show (Ranní show i s rubrikou Zpátky do minulosti a Odpolední show s rubrikou Odpolední odhalení).

Speciální novinkou je zeď, která je tvořena odkazy na záznamy ze show a komenty z Twitterů vás – posluchačů (stačí ve svém tweetu zadat hashtag #evropa2 nebo citovat profil @Evropy2 a příspěvek se propojí nejen s Twitterem, ale také s touto aplikací). Vznikne tak komentátorské impérium rádia.

Nová aplikace má nyní mnoho funkcí. Můžete na ní přehrávat rádio Evropa 2, webová rádia Evropy 2 (Hot, Movin´, Flashback atd.) a záznamy z toho nejlepšího z Ranní a Odpolední  show. Najdete zde také playlist, takže kdykoliv budete vědět co právě v rádiu hrálo/hraje za song, a zároveň si můžete poslechnout hudební náladu podle songu přes mobilní aplikaci Youradio. Další funkcí je již zmíněná speciální zeď vytvářena komenty od vás a možnost hodnocení songů. Oblíbenou funkcí, kterou už v aplikaci používáte delší dobu je Budík s Evropou 2 a Usínání s Evropou 2.

 „Momentálně jsme v App store v kategorii Music (free download) druhá nejstahovanější česká aplikace s tím, že první česká je Youradio,“ dodává Jitka Fürst.

Aplikace je dostupná pro Android a iPhone. Pro Windows Phone bude v průběhu dubna.

Články, které by tě mohly zajímat