Právě vysíláme

FANTASTICKÝ trailer k připravovanému filmu FANTASTICKÁ ZVÍŘATA: GRINDELWALDOVY ZLOČINY!!! To musíš vidět!!!

19. března 2018 14:10
FANTASTICKÝ trailer k připravovanému filmu FANTASTICKÁ ZVÍŘATA: GRINDELWALDOVY ZLOČINY!!! To musíš vidět!!!

Pokračování úspěšné série Fantastická zvířata bude od 15. listopadu v českých kinech. Máme pro vás nový trailer a ten rozhodně stojí za to!!!

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, je pokračování předešlého dílu, který sklidil úspěch po celém světě. Je také desátým dílem kouzelnické ságy Harry Potter.

Druhý díl série se noří daleko hlouběji do kouzelnického světa spisovatelky J. K. Rowling. Opět se dostaneme do New Yorku, kde se odehrával první příběh a podíváme se také do Londýna a Paříže. Grindelwaldovy zločiny obsazují velkém množství postav a budou mít hodně odlišnou atmosféru než první díl.

Zajímavosti:

  • Autorka J. K. Rowling napsala literární předlohu k prvnímu dílu Fantastická zvířata a kde je najít již v roce 2001 a velkou část výtěžku darovala na charitu.
  • Johnny Depp přijal svou roli automaticky. Prý je velkým fanouškem kouzelnického světa a chce být proto součástí této filmové ságy.
  • Opět se můžeme těšit na postavu mladého Albuse Brumbála, který se ve filmu objeví při řešení sporů se samotným Grindelwaldem. Jeho roli si zahraje Jude Law.
  • Mlokův bratr Theseus Scammander je válečný hrdina a vedoucí úřadu bystrozorů britského Ministerstva kouzel.

 

Zdroj: YouTube, Totalfilm

7 mužů z Harryho Pottera. Jací by byli v posteli?

Články, které by tě mohly zajímat