Právě vysíláme

FLASHBACKY tohoto týdne jsou vážně parádní. Tohle byly zkrátka hity!

19. ledna 2018 10:15
FLASHBACKY tohoto týdne jsou vážně parádní. Tohle byly zkrátka hity!

Jon Bon Jovi – Blaze Of Glory Kdo by neznal slavného Bon Joviho. Tento rockový bůh má na kontě několik úspěšných singlů a hit Blaze Of Glory z roku 1990 je jeden z nich. Píseň se objevila ve filmu Mladé pušky 2 a byla nominována na Oskara za nejlepší originální píseň a získala cenu Zlatý glóbus.   […]

Jon Bon Jovi – Blaze Of Glory

Kdo by neznal slavného Bon Joviho. Tento rockový bůh má na kontě několik úspěšných singlů a hit Blaze Of Glory z roku 1990 je jeden z nich. Píseň se objevila ve filmu Mladé pušky 2 a byla nominována na Oskara za nejlepší originální píseň a získala cenu Zlatý glóbus.

 

Whigfield – Another Day

Sannie Charlotte Carlsonová, známá pod pseudonymem Whigfield pochází z Dánska. Se svou taneční muzikou zaznamenala mnoho úspěchů v Itálii, kde v 90.letech bourala první příčky hitparád. Singl Another Day z roku 1994 se držel v TOP 10 nejlepších hitů v řadě zemí včetně Velké Británie, Švýcarska, Norska a Dánska.

</iframMetallica – Nothing Else MattersSkladba Nothing Else Matters patří mezi nejpopulárnější hit kapely Metallica. Vyšla v roce 1992 jako třetí singl z pátého studiového alba. Skladba dosáhla 11. pozice v žebříčku Billboard Mainstream Rock Tracks a také v top-ten pozic v mnoha evropských hitparádách. Emotivní píseň napsal člen Metallicy James Hetfield, který ji složil pro svou manželku a zprvu nechtěl dát píseň kapele k dispozici, protože byla prý až příliš osobní.

 

Metallica – Nothing Else Matters

Skladba Nothing Else Matters patří mezi nejpopulárnější hit kapely Metallica. Vyšla v roce 1992 jako třetí singl z pátého studiového alba. Skladba dosáhla 11. pozice v žebříčku Billboard Mainstream Rock Tracks a také v top-ten pozic v mnoha evropských hitparádách. Emotivní píseň napsal člen Metallicy James Hetfield, který ji složil pro svou manželku a zprvu nechtěl dát píseň kapele k dispozici, protože byla prý až příliš osobní.

 

Smash Mouth – All Star

Rocková kapela Smash Mouth vznikla v roce 1994 v Kalifornii a funguje dodnes. Snad nejpopulárnějším songem této partičky je hit All Star, který možná znáte i z filmu Shrek. Píseň vznikla v roce 1999 a byla součástí alba Astro Lounge. V klipu si zahrál známý herec Ben Stiller.

 

Haddway – Dance

Haddway, vlastním jménem Alexander Nestor Haddaway, je trinidadský zpěvák, který svou kariéru započal v roce 1992, a každý milovník eurodancové hudby ho jistě zná. Singl Life vznikl v roce 1994 a ovládl celosvětové hitparády. Druhé místo obsadil v Německu a šesté ve Velké Británii. V USA bojoval s velkou konkurencí a píseň tak vyšplhala jen na 41. místo. I tak se na ní ovšem trsalo snad na každé diskotéce.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat