Právě vysíláme

FLASHBACKY tohoto týdne ve vás probudí tu nejlepší párty náladu!

13. října 2017 10:15
FLASHBACKY tohoto týdne ve vás probudí tu nejlepší párty náladu!

Guns N‘ Roses – November Rain Guns N‘ Roses je americká hard rocková skupina založená v roce 1985 v Los Angeles. O dva roky později v roce 1987 kapelu celosvětově proslavilo album Appetite for Destruction, kterého se prodalo 30 milionů kopií po celém světě. Toploader – Dancing In The Moonlight Toploader je britská alternativní rocková […]

Guns N‘ Roses – November Rain
Guns N‘ Roses je americká hard rocková skupina založená v roce 1985 v Los Angeles. O dva roky později v roce 1987 kapelu celosvětově proslavilo album Appetite for Destruction, kterého se prodalo 30 milionů kopií po celém světě.

Toploader – Dancing In The Moonlight
Toploader je britská alternativní rocková skupina založená roku 1997. Za svou kariéru prodali na 20 milionů alb a jejich skladby se stali celosvětovými hity. Mezi ty nejznámější patří právě “ Dancing In The Moonlight“.

Prince – The Most Beautiful Girl In The World
Prince Rogers Nelson byl americký zpěvák, multiinstrumentalista, textař, producent, podnikatel, sexsymbol a výrazná osobnost hudební scény.

http://www.youtube.com/watch?v=FhTHw-UioE8

Whigfield – Sexy Eyes
Whigfield, vlastním jménem Sannie Carlson, je zpěvačka dánské národnosti. Největší slávu zaznamenala v letech 1993- 2004. Jejím nejslavnějším hitem byla skladba „Saturday night“, což byla zároveň její první písnička. Z dalších hitů – Another day, Think of you, Sexy eyes aj.

Edwyn Collins – A Girl Like You
Edwyn Collins je skotský muzikant, producent a majitel hudebního vydavatelství. V 80. letech byl frontonem post-punkové skupiny Orange Juice. Po jejich rozpadu roku 1993 se vydal na sólovou dráhu.

Články, které by tě mohly zajímat