Právě vysíláme

Fotografie s hollywoodskými hvězdami se stala terčem posměchu. Uhodneš proč?

27. ledna 2018 11:10
Fotografie s hollywoodskými hvězdami se stala terčem posměchu. Uhodneš proč?

Legendární fotografka Annie Leibovitz, nádherné prostředí a 13 největších hollywoodských hvězd před objektivem. Co by se na tomto speciálním focení mohlo zkazit? To budete koukat!

Vanity Fair, jeden z nejprestižnějších časopisů na světě, si na focení pozval hollywoodskou smetánku v čele s Oprah Winfrey a Tomem Hanksem. 6 herců a 7 hereček zapózovalo před uznávanou fotografkou a zdálo se, že tohle bude snímek roku.

Vše ovšem zkazil photoshop, který se opravdu vyřádil na blondýnce Reese Witherspoon. Známé herečce totiž vykouzlil rovnou tři nohy!

Fotografie začala po jejím zveřejnění ihned kolovat po internetu a lidé z ní mají obrovskou srandu. I samotná Reese se snímku zasmála. „No, hádám, že teď už to všichni vědí. Mám tři nohy! I přesto ale doufám, že mě budete brát takovou, jaká jsem. A za to, že na snímku držím Oprhu, se rozhodně neomlouvám,“ napsala sympatická herečka na Twitter a všem tak ukázala, že má smysl pro humor.

Noha navíc však není jediný fail na tomto focení. I na fotografiích pořízených ze zákulisí se grafikům podařil pěkný trapas. Stejně jako Reese má tři nohy, slavná moderátorka Oprah má tři ruce. 😀

Zdroj: BoredPanda

Umění s iPhonem 5s

Články, které by tě mohly zajímat