Právě vysíláme

GRAVITY FESTIVAL se po roce vrací do OC Arkády Pankrác

11. října 2016 17:55
GRAVITY FESTIVAL se po roce vrací do OC Arkády Pankrác

Na dvou stageích se letos představí spousta zahraničních DJs.

Headlinery jsou holandští Bassjackers. Doplní je Tony Junior, Mike Williams, Lucas & Steve a z české špičky například Audiorockers či Manene. Speciální live vystoupení bude mít i kanadské duo The Glowsticks, které připravilo s Audiorockers pro letošní rok oficiální hymnu festivalu.

To všechno už 14. října prostorách OC Arkády Pankrác. Start ve 22:00 hodin. Doraž i ty, to si nesmíš nechat ujít.

Line-up

  • Bassjackers
  • Tony Junior
  • Mike Williams
  • Lucas & Steve
  • Manene
  • Audiorockers
  • Jaqullin

Novinky:

Na Arkádách živě vystoupí The Glowsticks – producentské duo původem z Kanady můžete znát z hitů Bena Cristovao či z pražského koncertu Pitbulla. Minulý týden vyšla i dlouho očekávaná spolupráce z nejznámějšími českými producenty – Audiorockers s názvem Shot, která je zároveň hymnou letošního ročníku Gravity Festivalu. Kluci nám prozradili, že to není jediný track, který na Arkádách uslyšíme. Je na co se těšit…

Vycházející holandská star Mike Williams poprvé v Praze. Mladý nadějný producent podporován samotným DJ Tiëstem poprvé prorazil hitem Sweet & Sour, který uspěl napříč hitparádami po celém světě. O tomto 19letém objevu se mluví pouze v superlativech a proto nám nedalo ho poprvé přivést i do Prahy. Tahle energická dvojka z Holandska si na Gravity Festivalu odbude svou premiéru. Hity jako Calinda 2K15 či Fearless si určitě oblíbíte. Stejně jako jejich skvělý remix tracku Felix Jaehn feat. Lost Frequencies & Linying – Eagle Eyes, který se dlouho držel v popředí hitparád. Jejich poslední track Summer On You dobývá radia po celém světě. Proto jsme se rozhodli vám dvojku Lucas & Steve přivést i k nám. Snad budete stejně nadšeni jako my.

Články, které by tě mohly zajímat