Právě vysíláme

Hateři se pustili do kojící modelky. Pak si ale přečetli její příběh a krutě litovali

21. července 2018 13:10
Hateři se pustili do kojící modelky. Pak si ale přečetli její příběh a krutě litovali

Modelka Mara Martin zaplnila na stránky časopisů a novin poté, co na přehlídce plavek pořádané časopisem Sports Ilustrated vyšla na předváděcí molo spolu se svoji pětiměsíční dcerou u prsu.

Podle vyjádření modelky i zástupců časopisu to nebylo plánované a došlo k tomu zcela spontánně. Akt, který média po celém světě označují jako „inspirativní“ a „jednoznačně kladný“, ovšem vyvolal i celou řadu opačných reakcí.

 

Hateři a trollové na sociálních sítích na sebe nenechali dlouho čekat s odezvou. Nejvíce bylo reakcí, které čin modelky označovaly jako „nechutný“ a obviňovaly ji, že na sebe pouze snaží strhnout pozornost.

ČTĚTE TAKÉ: Dost perfektním modelkám na obálkách časopisů. Módní společnost zveřejnila fotografie krásek bez zásahu PHOTOSHOPU.

Mara sama později na Instagramu napsala, že je „nesmírně vděčná, že mohla přispět k otevření diskuzi o kojení a ukázat, že jde o úplně normální běžnou věc, za kterou by se ženy neměly stydět.“ Podělila se rovněž o své pocity – o neskutečnou radost, kterou měla, když se dozvěděla, že ji časopis vybral, aby předváděla na molu novou kolekci plavek. „Každý, kdo mě zná ví, že to byl můj celoživotní sen. Nemůžu uvěřit, že plním titulky novin spolu se svou dcerou kvůli něčemu, co je tak běžné a normální. Mám pocit, že si to nezasloužím. Jsem vděčná, že jsem mohla ostatním ukázat, že ženy DOKÁŽÍ ZVLÁDNOUT VŠE!“

Dál se ve svém postu zmiňuje o faktu, že ne o ona, ale jiné ženy, by spíše měly plnit stránky novin. Ženy, které jsou skutečnými hrdinkami – bojují s nepřízní osudu, nemocemi a přesto nezanevřely na život a jsou to úspěšně matky a třeba vrcholové sportovkyně.

Zdroj: BoredPanda

Galerie: Konečně pravda! Módní společnost zveřejnila, jak vypadají modelky před úpravami ve Photoshopu

Články, které by tě mohly zajímat