Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Dvě rockové legendy v podání skupin No Doubt a Muse! Které z nich dáš přednost?

17. února 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Dvě rockové legendy v podání skupin No Doubt a Muse! Které z nich dáš přednost?

No Doubt- Hey Baby No Doubt je rocková kapela z Anaheimu v Kalifornii ve Spojených státech, založená v roce 1986. Skarockový zvuk jejich prvního alba byl neúspěšný, protože v té době bylo populární hnutí grunge. Westlife- Queen Of My Heart Westlife byla irská popová skupina, která patřila pod ochranná křídla Simona Cowella. Je jedním z […]

No Doubt- Hey Baby
No Doubt je rocková kapela z Anaheimu v Kalifornii ve Spojených státech, založená v roce 1986. Skarockový zvuk jejich prvního alba byl neúspěšný, protože v té době bylo populární hnutí grunge.

Westlife- Queen Of My Heart
Westlife byla irská popová skupina, která patřila pod ochranná křídla Simona Cowella. Je jedním z nejznámějších boybandů.

Kid Rock- All Summer Long
Robert James „Bob“ Ritchie, známý pod jménem Kid Rock, je americký hudebník, zpěvák, skladatel a rapper. Byl 5× nominovaný na Grammy Award. Většího úspěchu dosáhl až po vydání alba Devil Without a Cause, kterého se doposud prodalo 11 milionů kusů.


Kelis feat. Too $hort- Bossy

Kelis Rogers známá spíše jako Kelis je americká zpěvačka, skladatelka a certifikovaná kuchařka. Kelis dosáhla velkého úspěchu roku 1999 se svým debutovým albem Kaleidoscope a dále také díky albu Wanderland z roku 2001.

Muse- Supermassive Black Hole
Muse je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1994 v Devonu. Tvoří ji tři členové – Matthew Bellamy, Dominic Howard a Christopher Wolstenholme. Matthew Bellamy je autorem většiny písní skupiny.

Články, které by tě mohly zajímat