Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si hitovky tohoto týdne a nalaď se na pořádný víkendový mejdan!

13. ledna 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si hitovky tohoto týdne a nalaď se na pořádný víkendový mejdan!

30 Seconds To Mars- From Yesterday 30 Seconds To Mars je americká rocková kapela pocházející z Los Angeles ze státu Kalifornie, která vznikla v roce 1998. Skupina zatím vydala 4 studiová alba a dvě EP desky. Agnes- Release Me Agnes Emilia Carlsson, známá také jako Agnes je švédská zpěvačka. Poprvé se proslavila již ve svých […]

30 Seconds To Mars- From Yesterday
30 Seconds To Mars je americká rocková kapela pocházející z Los Angeles ze státu Kalifornie, která vznikla v roce 1998. Skupina zatím vydala 4 studiová alba a dvě EP desky.

Agnes- Release Me
Agnes Emilia Carlsson, známá také jako Agnes je švédská zpěvačka. Poprvé se proslavila již ve svých 17 letech jako vítězka druhé série švédské talentové soutěže Idol v roce 2005.

The Cheeky Girls- Cheeky Song (Touch My Bum)
The Cheeky Girls je rumunsko-britské dívčí pop duo složené z dvojčat Gabriela a Monica Irimia. I hned po ojevení dosáhly světového úspěchu a mezi lety 2002-2004 se objevovaly v žebříčku TOP 10.

50 Cent feat. Snoop Dogg & Lloyd Banks & Young Buck- P.I.M.P.
Snoop Dogg nebo Snoop Lion je americký rapper a reggae zpěvák 12× nominovaný na cenu Grammy, producent a herec. Proslul slangovým přidáváním koncovky -izzle.

Fergie- Clamsy
Fergie Duhamel, narozená jako Stacy Ann Ferguson je americká zpěvačka působící ve skupině The Black Eyed Peas.

Články, které by tě mohly zajímat