Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na tu nejlepší taneční vlnu

23. června 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na tu nejlepší taneční vlnu

Alanis Morissette- Hands Clean Alanis Nadine Morissette známá jako Alanis Morissette je kanadsko-americká zpěvačka, textařka, skladatelka a hudební producentka. Příležitostně také účinkuje jako herečka.   Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula- Good Luck Basement Jaxx je duo britských hudebníků tvořící elektronickou hudbu. Skládá se z Simona Ratcliffe a Felixe Buxtona, kteří za svou více než patnáctiletou […]

Alanis Morissette- Hands Clean
Alanis Nadine Morissette známá jako Alanis Morissette je kanadsko-americká zpěvačka, textařka, skladatelka a hudební producentka. Příležitostně také účinkuje jako herečka.

 

Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula- Good Luck
Basement Jaxx je duo britských hudebníků tvořící elektronickou hudbu. Skládá se z Simona Ratcliffe a Felixe Buxtona, kteří za svou více než patnáctiletou hudební kariéru stihli vydat pět studiových alb.

Christina Aguilera – Ain’t No Other Man
Christina Maria Aguilera je americká popová zpěvačka. Její debutové album Christina Aguilera (1999) mělo úspěch jak u veřejnosti, tak i u kritiků a v roce 2000 jí toto album vyneslo cenu Grammy za nejlepšího nováčka.

Alexandra Burke feat. Flo Rida- Bad Boys
Alexandra Imelda Cecelia Ewen Burke je anglická zpěvačka a textařka. V roce 2008 vyhrála britskou verzi talentové soutěže X Factor. Měla podepsanou smlouvu s Epic Records, RCA Records a Syco Music.

Laurent Wolf- No Stress
Laurent Wolf je francouzský elektro-house producent a DJ. Je autorem několika kompilací, které obsahují jeho vlastní tracky a remixy. Mezi nejznámější patří “Calinda“ a “Saxo“.

Články, které by tě mohly zajímat