Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na víkendovou párty náladu!

24. března 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na víkendovou párty náladu!

Sash!- Ganbareh Sash! je německý hudební projekt, jehož frontman je Sascha Lappessen. Dalšími členy jsous Ralf Kappmeier a Thomas „Alisson“ Ludke.   Sean Kingston- Take You There Kisean Anderson je americko jamajský reggae zpěvák, známý pod jménem Sean Kingston. V šesti letech se společně se svou rodinou přestěhovali na Jamajku do města Kingston. Nelly Furtado- […]

Sash!- Ganbareh
Sash! je německý hudební projekt, jehož frontman je Sascha Lappessen. Dalšími členy jsous Ralf Kappmeier a Thomas „Alisson“ Ludke.

 

Sean Kingston- Take You There
Kisean Anderson je americko jamajský reggae zpěvák, známý pod jménem Sean Kingston. V šesti letech se společně se svou rodinou přestěhovali na Jamajku do města Kingston.

Nelly Furtado- Turn Off The Light
Nelly Kim Furtado je kanadská zpěvačka, textařka, instrumentalistka, hudební producentka a příležitostná herečka. První velký úspěch zaznamenala v roce 2000 s albem Whoa, Nelly!, za které obdržela i prestižní cenu Grammy díky songu I’m Like a Bird.

Alesha Dixon- Breathe Slow
Alesha Dixon Anjanette je britská zpěvačka a tanečnice. Nejprve zpívala v ženském triu Mis-Teeq, a nyní je sólovým umělcem. Její singl roku 2008 The boy does nothing odstartoval její slávu.

Dario G- Heaven Is Closer (Feels Like Heaven)
Dario G je umělecké jméno anglického trance/dance hudebníka Paula Spencera. Původně byla Dario G trojice. Jejich největším hitem je skladba “Sunchyme“ z roku 1997.

Články, které by tě mohly zajímat