Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Rocková nálož v podání Linkin Park a Gorillaz nebo i jiné hity. Poslechni si je všechny!

21. dubna 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Rocková nálož v podání Linkin Park a Gorillaz nebo i jiné hity. Poslechni si je všechny!

Linkin Park- Leave Out All The Rest Linkin Park je americká rocková kapela založená v roce 1996, původem z Kalifornie. Skupina se proslavila svým debutovým albem Hybrid Theory, které prodalo po celém světě více než 29 milionu kusů. Lumidee- Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh) Lumidee Cedeño je americká zpěvačka, textařka a rapperka. Narodila […]

Linkin Park- Leave Out All The Rest
Linkin Park je americká rocková kapela založená v roce 1996, původem z Kalifornie. Skupina se proslavila svým debutovým albem Hybrid Theory, které prodalo po celém světě více než 29 milionu kusů.

Lumidee- Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)
Lumidee Cedeño je americká zpěvačka, textařka a rapperka. Narodila se v New Yorku, kde jí vychovala babička. Proslavila se právě díky songu “ Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)“.

Gorillaz feat. Shaun Ryder- Dare
Gorillaz je britská hudební skupina založená v roce 1998 Damonem Albarnem ze skupiny Blur a Jamiem Hewlettem, grafikem komiksové knihy Tank Girl. Kapelu tvoří čtyři virtuální postavy: 2D, Murdoc, Noodle a Russel.

Lupe Fiasco & Jill Scott- Daydreamin‘
Wasalu Muhammad Jaco, známý jako Lupe Fiasco, je americký rapper a hudební producent. Od roku 2007 je členem rapové super-skupiny Child Rebel Soldier, kterou s ním tvoří Kanye West a Pharrell.

Články, které by tě mohly zajímat