Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

13. července 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

Červenec se nám pěkně rozjíždí! Finále mistrovství světa ve fotbale pod širým nebem? Skvělé festivaly taneční a popové hudby? Nadcházející týden nabídne všechno, o čem by milovník hudby a kultury snil. Tak nečekejte a zažijte neuvěřitelné letní akce, dokud je ještě čas!

Živý přenos finále Mistrovství světa ve fotbale v Rusku – areál Žluté lázně, Praha, neděle 15. července 2018, 20:00 hodin

V neděli se na moskevském stadionu Lužniki odehraje největší zápas ve světovém fotbale – finále Mistrovství světa ve fotbale. Vy u toho samozřejmě nemůžete chybět a pokud (jako my) nemáte na to si finálový zápas užít přímo na stadionu, nemusíte smutnit – máme pro vás dokonalou náhradu. V areálu Žluté lázně na velkoplošné obrazovce odvysílají živý přenos zápasu a nejen to! Kvalitní občerstvení, parádní atmosféra a nádherné prostředí – co víc si fotbalový fanoušek může přát? Lepší místo ke sledování finále Mistrovství světa ve fotbale nenajdete!

City Fest – Výstaviště Praha, Průmyslový palác, sobota 14. července – neděle 15. července 2018, 12:00 – 5:30 hodin

Chcete zažít pěkný mejdan? Do Prahy tenhle víkend zavítají největší hvězdy světové trance a progressive scény v rámci festivalu City Fest! Mimo jiné dorazí Michael C, Omnia, Andrew Bayer a Gareth Emery. Krásné prostředí v pražských Holešovicích navíc nabídne milovníkům taneční hudby jedinečnou světelnou show, spolu s nabitým programem jak na venkovní Excelent stage, tak i na kryté Dance radio stage. Program začíná už v sobotu ve 12:00 hodin a končí až závěrečným vystoupením v 5:30 hodin druhý den. Bude to nezapomenutelná párty a vy u toho nesmíte chybět!

Colours Of Ostrava – Areál Dolní Vítkovice, Ostrava, středa 18. července – sobota 21. července 2018

Příští týden začne nejznámější hudební festival v České republice – Colours Of Ostrava! Famózní festival v Areálu Dolní Vítkovice letos chystá hvězdami nabitý program z Česka i ze zahraničí. Nebude chybět například George Ezra, Jessie J, N. E. R. D., Kaleo a Lenny. Unikátní prostředí v Areálu Dolní Vítkovice vytváří naprosto jedinečnou atmosféru a jak fanoušci, tak interpreti si to chválí jako jedno z nejlepších prostředí pro hudební festival. Lístky jsou ještě k mání, tak si koukejte pospíšit – to nesmíte promeškat!

Články, které by tě mohly zajímat