Právě vysíláme

Děkovná řeč Evropy 2 k Hudebním cenám :)

3. března 2016 10:50
Děkovná řeč Evropy 2 k Hudebním cenám :)

Hudební ceny Evropy 2 za rok 2015 mají své vítěze.

Usilovně jste hlasovali od 15. až do 28. 2. a vybrali tak své oblíbence a favority ve dvanácti kategoriích. Poslali jste tisíce hlasů a viděli jste spoustu videí, ať už od nominovaných interpretů či od nás 🙂 Občas bylo těžké vybrat jen toho jednoho v dané kategorii, protože jich máte rádi víc, ale nakonec jsme to všechno společně zvládli a 3. 2. slavnostně vyhlásili vítěze v přímém přenosu jak v éteru, tak v online přenosu na Facebooku, kterým vás provedla naše Káťa Říhová. Celou dobu jste s námi byli online na Facebooku, Instagramu a Twitteru přes hashtag #e2ceny a my vám moc děkujeme za vaše vzkazy, komentování a podporu. Byla to super show v režii Tomáše a Jindry, která byla nadupaná úžasnými hosty a skvělými účinkujícími.

Kdo neslyšel nebo neviděl, může se těšit na zajímavá videa z předávání nebo si rovnou pustit celý online přenos na našem FB, kde jsme pro vás přichystali i speciální krátká videjka či momentky z předávání.

Děkujeme Miroslavu Rabochovi za výrobu hudebních cen a www.gravoexpress.cz za štítky na sošky.

A nakonec bychom chtěli ještě jednou poděkovat vám – fanouškům a posluchačům, protože bez vás by to nešlo. Děkujeme všem hudebníkům za to, že dělají tak skvělou hudbu, která se nám všem dostává pod kůži. Jste nejlepší 🙂 Váš tým Evropy 2

Mrkni na výsledky

Herec LUKÁŠ PAVLÁSEK jako rapper. Předvídal, co s Hudební cenou Evropy 2 udělají zahraniční zpěvačky

Moderátorská legenda ALEXANDER HEMALA objevil Facebook a asi si ho koupí

Články, které by tě mohly zajímat