Právě vysíláme

I tenhle týden ti přinášíme porci FLASHBACKŮ. Ať žijí hudební pecky dob minulých!

11. května 2018 13:30
I tenhle týden ti přinášíme porci FLASHBACKŮ. Ať žijí hudební pecky dob minulých!

Maroon 5 feat. Wiz Khalifa – Payphone Popová balada popisující lásku, která náhle skončila, vydala skupina Maroon 5 16. dubna roku 2012 jako vedoucí singl jejich čtvrtého studiového alba Overexposed. Píseň složil Adam Levine, Benny Blanco, Ammar Malik, Robopop, Shellback a rapper Khalifa.   Christina Aguilera – Beautiful Song nazpívaný americkou zpěvačkou Christinou Aguilerou pro své čtvrté […]

Maroon 5 feat. Wiz Khalifa – Payphone
Popová balada popisující lásku, která náhle skončila, vydala skupina Maroon 5 16. dubna roku 2012 jako vedoucí singl jejich čtvrtého studiového alba Overexposed. Píseň složil Adam Levine, Benny Blanco, Ammar Malik, Robopop, Shellback a rapper Khalifa.

 

Christina Aguilera – Beautiful
Song nazpívaný americkou zpěvačkou Christinou Aguilerou pro své čtvrté studiové album Stripped (2002) napsala hudební producentka a skladatelka Linda Perry. Skladba byla vydána jako druhý singl alba 16. listopadu 2002.

 

Beyoncé –  Irreplaceable
Irreplaceable byla původně country píseň, která byla ovšem pozměněna tak, aby splňovala kritéria popové r’n’b balady. Pod dohledem Beyoncé a producenta Ne-Ya se změnilo hudební aranžmá i vokály a vyšel z toho celosvětový hit o rozchodu a nevěře, a taky o silném postavení žen.

Články, které by tě mohly zajímat