Právě vysíláme

I tento týden jsme ti nadělili ty nejlepší FLASHBACKY! A jaké to byly?

1. června 2018 17:30
I tento týden jsme ti nadělili ty nejlepší FLASHBACKY! A jaké to byly?

Jay Sean feat. Lil Wayne – Down Singl Down vyšel v roce 2009 a sklidil obrovský úspěch po celém světě. Kombinace zpěváka Jaye Seana a rappera Lil Wayna ochromila všechny jejich fanoušky. Singl získal mnohá ocenění a také první příčky světových r’n’b hitparád.   Leona Lewis – Run Leona Lewis přezpívala tuto krásnou baladu, která je původním singlem […]

Jay Sean feat. Lil Wayne – Down
Singl Down vyšel v roce 2009 a sklidil obrovský úspěch po celém světě. Kombinace zpěváka Jaye Seana a rappera Lil Wayna ochromila všechny jejich fanoušky. Singl získal mnohá ocenění a také první příčky světových r’n’b hitparád.

 

Leona Lewis – Run
Leona Lewis přezpívala tuto krásnou baladu, která je původním singlem irské kapely Snow Patrol. Leona singl přezpívala živě ve vysílání BBC Radia, a to v roce 2007. Následně ho zařadila na svou studiovou desku Spirit: The Deluxe Edition.

 

Stereophonics – Maybe Tomorrow
Welšská rocková kapela Stereophonics vydala singl Maybe Tomorrow v roce 2003. Ten pochází z jejich čtvrté studiové desky You Gotta Go There To Come Back. Textu se tentokrát ujal samotný frontman kapely Kelly Jones.

 

Zdroj: YouTube

 

12 songů, které byly původně určené úplně někomu jinému než tomu, kdo je nazpíval

Články, které by tě mohly zajímat