Právě vysíláme

IKEA čelí skandálu: Závadná miska na vodu dvakrát skoro udusila domácí mazlíčky!

12. července 2018 10:10
IKEA čelí skandálu: Závadná miska na vodu dvakrát skoro udusila domácí mazlíčky!

Vadná miska na vodu od firmy IKEA už dvakrát vážně ohrozila zdraví domácích mazlíčků v ČR! Model Lurvig švédská firma stáhla z prodeje a vyzývá vlastníky produktu, aby ho okamžitě vrátili.

Majitelé domácích mazlíčků si můžou oddychnout – IKEA stahuje vadnou vodní misku Lurvig z prodeje. V čem spočívalo její nebezpečí?

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel nejošklivější pes na světě!

Mazlíčkům hrozilo, že při strčení čumáku do nádobky s rezervní vodou se jim nos v nádobce zasekne a oni se tak mohou udusit. Napáječka se prodávala v 15 zemích včetně České republiky od října 2017 a jen v Česku si toto pítko vyžádalo skoro dvě oběti. Lidé, kteří si výrobek koupili, by ho měli přestat používat a přinést ho zpět do obchodního domu IKEA co nejdřív. Peníze jim budou vráceny v plné výši, doklad o nákupu není potřeba.

IKEA se všem svým zákazníkům omlouvá za případné nepříjemnosti,“ uvedla mluvčí švédské firmy, Zdenka Pecková. Lidé se mohou pro další informace obrátit na oddělení výměny a vracení zboží nebo na kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle +420 234 567 890.

Zdroj: ČTK, Ikea.com

Galerie: Kočky, které jsou tak líné, že z nich budete unavení i vy

Články, které by tě mohly zajímat