Právě vysíláme

ILKA trpí vzácnou deformací obličeje. I tak je z ní ale úspěšná modelka, co se snaží pomáhat ostatním!

19. května 2018 16:10
ILKA trpí vzácnou deformací obličeje. I tak je z ní ale úspěšná modelka, co se snaží pomáhat ostatním!

Ne každý má to štěstí, že se narodí naprosto zdravý a může žít život bez větších problémů. Jsou i lidé, kteří už od počátku svého života musí strpět různé nemoci a potíže. To ovšem ještě neznamená, že nejsou šťastní a nepřekypují optimismem.

Šestadvacetiletá Němka Ilka Brühl se narodila s ojedinělou deformací obličeje. Má rozštěp a její nosní kost se pořádně nezformovala. Navíc jí na pravém oku chybí slzný kanálek a dochází tak k nezastavitelnému slzení.

Ačkoliv si Ilce kvůli své vadě zažila pár pěkně nepříjemných chvil, rozhodně nikdy nepropadla depresím nebo smutku. Jako žena se cítí velmi krásná a snaží se být inspirací pro mladé dívky, kterým chybí sebedůvěra.

ČTĚTE TAKÉ: Dívka si na prvním rande sundala paruku. Sleduj reakci muže, který si s ní vyšel

Dokonce se začala věnovat i modelingu, aby světu ukázala, že i někdo s tak závažnou vadou si může stoupnout před fotoaparát a zhotovit překrásné snímky.

„Pro své přátele, co se věnují fotografii, jsem začala pózovat asi před 2 lety. Odezvy byly tak pozitivní, že jsem musela pokračovat dál,“ řekla Ilka pro server Boredpanda.com s tím, že po modelingovém úspěchu se dokonce sama začala aktivně věnovat fotografování a své výtvory sdílí na Instagramu.

A jak zní její životní motto? „Existuje pouze jediný druh ošklivosti, ošklivý charakter!“ 

A nám nezbývá nic jiného, než souhlasit.

 

Zdroj: Boredpanda

10 žen, kterým se odmalička smáli, že jsou ošklivé. Dnes jsou z nich světoznámé modelky

Články, které by tě mohly zajímat