Právě vysíláme

IMAGINE DRAGONS vydali videoklip k novince Next To Me!! To musíš vidět!!

17. března 2018 9:10
IMAGINE DRAGONS vydali videoklip k novince Next To Me!! To musíš vidět!!

Jedna z nejoblíbenějších kapel současnosti Imagine Dragons vydala před měsícem nový singl Next To Me. Nyní k němu kluci natočili i videoklip, který rozhodně stojí za zhlédnutí!

Singl Next To Me se nachází na nejnovějším albu Evolve, jehož se prodalo už přes 1,5 milionů kopií. Kapela, jež vznikla v roce 2009, se skládá ze čtyř členů a těmi jsou zpěvák Dan Reynolds, kytarista Wayne Sermon, baskytarista Ben M Kee a bubeník Daniel Platzman. Než se kapela proslavila ve světě, vydala hned několik EP a postupně si tak získávala fanouškovskou základnu.

Imagine Dragons se proslavili singlem It’s Time, který se stal dvakrát platinovým. Ve stejném roce jako průlomový singl It’s Time, vyšlo i první album Night Vision a tím se Imagine Dragons proslavili a dostali se tak mezi celosvětově známé hvězdy. Musíme připomenout také singly Radioactive, Demons a album Smoke + Mirrors, které debutovalo na prvním místě v Billboard Top 200. Nejnovější album Evolve je známé pro své hity Thunder, Whatever It Takes, Believer a Walking The Wire, které ovládly étery všech rádií!

Nyní jsou kluci z Imagine Dragons na světovém turné Evolve a my se na ně můžeme po 5 letech těšit i v Praze, a to 16. dubna v O2 areně! A Evropa 2 bude jako mediální partner u toho.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

8 skvělých songů, které by si zasloužily mnohem lepší videoklipy

Články, které by tě mohly zajímat