Právě vysíláme

JAMES ARTHUR má pro fanoušky šokující zprávu! O co jde?

3. července 2018 7:55
JAMES ARTHUR má pro fanoušky šokující zprávu! O co jde?

Anglický zpěvák a autor hitu Say You Won’t Let Go, James Arthur, šokoval své fanoušky přes sociální sítě! Co přiznal? Proč se fanoušci bouří? Vše vám prozradíme!

To se jen tak nevidí! James Arthur naprosto šokoval své fanoušky krátkým vzkazem, že po vydání nové desky hodlá ukončit kariéru! Angličan to uvedl na svém Twitterovém účtu. Zatím se neví, proč se zpěvák takto rozhodl a jestli se jedná o definitivní krok, nebo jenom o provokaci.

ČTĚTE TAKÉ: https://www.evropa2.cz/shows/evropa-2-prinasi-after-movie-z-aerodrome-festivalu-to-si-nenechte-ujit-1209313

Fanoušci Jamese Arthura každopádně novinku nesli těžce. Jeden uživatel to okomentoval slovy: „To musí být vtip, Arthure!“ Zpěvák poté zveřejnil další vzkaz po koncertě v Libanonu, kde poděkoval fanouškům za skvělý koncert a uvedl, že koncertování ho baví. Arthur prožívá zatím největší úspěch v kariéře. Deska Back From The Edge, kterou vydal v roce 2016, čelila anglickým hudebním žebříčkům a singl Say You Won’t Let Go se stal obrovským hitem. Arthur nedávno vydal dva singly, At My Weakest a You Deserve Better. Spolupracoval taky s DJem Marshmello a rapperem Juicy J na singlu You Can Cry. Není zatím jasné, kdy nová (a asi poslední) Arthurova deska vyjde. Zpěvák momentálně koncertuje po Evropě a nikdo netuší, co by ho k takovému tvrzení mohlo donutit. Snad si to během turné rozmyslí!

 

Zdroj: MTV, jamesarthurofficial.com, Billboard

Největší nástrahy sexu v přírodě. Proč si občas radši nechat zajít chuť?

Články, které by tě mohly zajímat