Právě vysíláme

„Jdi mi raději udělat sendvič,“ napsal internetový troll lyžařce Jade (16) před její cestou na Antarktidu. Ta ho v cíli krutě setřela!

8. února 2018 15:10
„Jdi mi raději udělat sendvič,“ napsal internetový troll lyžařce Jade (16) před její cestou na Antarktidu. Ta ho v cíli krutě setřela!

Lyžařka Jade Hameister je vážně frajerka! V pouhých 16letech podnikla náročný výlet přes Antarktidu a stala se nejmladší osobou, která absolvovala průjezd severním pólem, jižním pólem a ledovcem Grónska.

Jade už dříve podnikala výpravy na severní pól, a proto byla často zvána, aby o svých zážitcích z cest přednášela. Mnoho lidí k ní vzhlíží a za její odvahu ji obdivují. Najdou se však i tací, kteří nevěří, že takto mladá dívka by něco podobného zvládla. „Jdi mi raději udělat sendvič,“ napsal Jade jeden z internetových trollů, který si zřejmě myslel, že ji naprosto rozhodí. To se ovšem mýlil!

Když dívka po čtyřech měsících a 1 200 ujetých kilometrů dorazila do cíle své cesty, vyfotila se s talířem v ruce. „Udělala jsem ti ten sendvič (šunka a sýr). Stačí jen, když přijedeš na lyžích na jižní pól, a můžeš jíst,“ připsala k fotografii na Instagramu a neuvěřitelně tak setřela nejen onoho posměváčka, ale zároveň všechny, kteří o ní kdy pochybovali.

 

Zdroj: BoredPanda

Zážitek hrůzy české Barbie: Obtěžovali ji cizinci! Jejího přítele okradli

 

Články, které by tě mohly zajímat