Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: PITBULL feat. J BALVIN & CAMILA CABELLO – Hey Ma

5. června 2017 16:30
Novinka Evropy 2: PITBULL feat. J BALVIN & CAMILA CABELLO – Hey Ma

Song nám již v dubnu velmi brzy vypadl z hitparády Evropa 2 Music Chart, tak jsme mu dali prostor v našem éteru a nasadili jsme ho od soboty 3. června 2017 😉

Série Rychle a zběsile patří k nejpopulárnějším filmovým řadám. Letos v dubnu vstoupil do kin již 8. díl oblíbeného filmu Rychle a zběsile, tentokrát pod názvem The Fate & Furious 8. Film je doplněn i ambiciozním hudebním albem, které čerpá z aktuální obliby hip-hopu.

Deska je přehlídkou toho nejžádanějšího na současné hip-hopové scéně. Migos, Kodak Black, Lil Yachty, Young Thug, Sage The Gemini, Jeremih, Lil Uzi Vert, Kehlani, G-Eazy nebo Travis Scott – ti všichni přispěli na soundtrack, o němž se předpokládá, že bude patřit k nejprodávanějším v roce 2017.

Jednou z písní jsou např. PITBULL feat. J BALVIN & CAMILA CABELLO – Hey Ma nebo G-EAZY feat. KEHLANI – Good Life, které jsme přidali do playlistu již v sobotu 15. dubna 2017.

Příznivci série se pochopitelně dočkají oblíbených hrdinů, explozivních akčních scén i divokých automobilových honiček. Na obrovském úspěchu předchozího dílu se podepsala i smrt jednoho z hlavních protagonistů. Herec Paul Walker zemřel při automobilové nehodě a v průběhu natáčení ho musel nahradit jeho bratr. Ústřední skladba See You Again byla pojata jako pocta zesnulému herci a Wiz Khalifa a Charlie Puth se díky tomu dočkali jednoho z nejúspěšnějších singlů roku 2014.

Letně naladěný videoklip byl natočen k filmu, ale rozhodně stojí za zhlédnutí, protože je tak skvělý, že rozhoupe boky téměř každému 🙂

Články, které by tě mohly zajímat