Právě vysíláme

JUWANA JENKINS ovládla publikum v JAZZ DOCKU

7. června 2018 15:51
JUWANA JENKINS ovládla publikum v JAZZ DOCKU

Juwana Jenkins si na svém prvním veřejném sólovém koncertu publikum absolutně podmanila s vystoupení plné energie, vášně a emocí. V rámci vystoupení exkluzivně veřejnosti představila svůj debutový singl Long Time a s tím zároveň i nový, její vůbec první, videoklip. Pražský bar praskal ve švech a místem se nesl zpěvaččin velmi pronikavý hlas. Juwana Jenkins […]

Juwana Jenkins si na svém prvním veřejném sólovém koncertu publikum absolutně podmanila s vystoupení plné energie, vášně a emocí. V rámci vystoupení exkluzivně veřejnosti představila svůj debutový singl Long Time a s tím zároveň i nový, její vůbec první, videoklip. Pražský bar praskal ve švech a místem se nesl zpěvaččin velmi pronikavý hlas.

Juwana Jenkins si svůj první koncert pořádně užila a všem přítomným předvedla velkolepou show. Na druhou půlku Juwana oblékla šaty od známého módního návrháře Osmanyho Laffity. Tuto róbu ji sám návrhář šil na míru.

S publikem velmi komunikovala, chodila mezi lidi, a možná i proto byla atmosféra velmi příjemná. Největší ovace nastaly při uvedení nového videoklipu s písní Long Time. „Bylo to velice příjemné, lidé tleskali a nepřestávali, moc dojemné. Je vidět, že jdu tím správným směrem, což je moc důležité,“ komentuje Juwana Jenkins reakce a nadšení publika z představení nového videoklipu, který se drží zahraničních trendů.

Vím, je to celkem nestandardní, ale za to velmi osobní. Vyjadřuje můj příběh, můj život i pohledy do zákulisí koncertů,“ popisuje zpěvačka. Na hudbě spolupracovala s americkým producentem, skladatelem a kytaristou Stevem Walshem, který spolupracoval například i s Norah Jones a na místě doprovázel Juwanu na kytaru.

Na koncert přišlo i spousta mladých lidí. „Miluju ji, je opravdu moc energická až šílená, samozřejmě v dobrém slova smyslu,“ okomentoval Tomáš.

Nový videoklip s možností výběrů titulků v českém či anglickém jazyce najdete níže.

Celá verze:

 

Krátká verze:

 

Juwanu můžete sledovat zde:

Články, které by tě mohly zajímat