Právě vysíláme

Kam po maturitě? Gaudeamus v Praze už se blíží a udělá ti v tom jasno

15. ledna 2018 7:42
Kam po maturitě? Gaudeamus v Praze už se blíží a udělá ti v tom jasno

Víme, že je toho na tebe teď dost a nechceš o maturitě ani slyšet. Musíme ti ale připomenout, že se blíží veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus. Udělej si jasno, co budeš po škole dělat, zažij při tom zábavu a zjisti, co v tobě je. Sejdeme se 23. a 25. 1. 2018 na výstavišti v Praze – Letňanech.

Přijď se přesvědčit, že v Praze není nuda. Od úterý 23. 1. do čtvrtka 25. 1. si můžeš na chvíli odpočinout od testů a stresu ve škole a porozhlédnout se po oboru, který by tě mohl chytnout. Nezapomeň taky, že když se registruješ online, dostaneš od nás 30% slevu na vstupné.

Co tě na Gaudeamu v Praze čeká?

  • 3 dny nabité informacemi a zábavou
  • Více než 180 univerzit, VŠ a VOŠ
  • Přes 500 fakult
  • Ohromujících 10 000 studijních oborů
  • 44 zaručeně nenudných přednášek
  • 7 zajímavých doprovodných programů

Jak se zaregistruješ a získáš 30% slevu?

Mrkni na web www.gaudeamus.cz, kde se proklikáš na registrační formulář pro studenty. Stačí znát jenom svoje jméno a příjmení, e-mail a vědět, do jakého ročníku SŠ chodíš.
Nic, co by budoucí maturant nezvládl. Na tvůj e-mail ti přijde potvrzení, které si vytiskni a přines na pokladnu v den, kdy se budeš chtít Gaudeamu zúčastnit. Tím získáš nárok na dost příjemnou 30% slevu ze vstupného.

 

K čemu ti Gaudeamus vlastně bude?

Ocitneš se na výstavě všech zajímavých oborů, poznáš, co která škola nabízí, jak studovat v zahraničí, co potřebuješ pro přijetí a zjistíš, co by tě v budoucnu bavilo. Uděláš si obrázek o tom, kam chceš směřovat a ještě se díky přednáškám dozvíš řadu věcí ze světa. A třeba narazíš na obor, o kterém jsi ani nevěděl, že existuje (třeba taková Ergoterapie).

Tak nezapomeň, veletrh běží od úterý 23. 1. do čtvrtka 25. 1. 2018 na výstavišti v Praze – Letňanech. Ať nebloudíš, stáhni si průvodce po Gaudeamu do svého iPhone nebo smartphone s Androidem.

3 filmy, které upozorňují na šikanu ve školách

Články, které by tě mohly zajímat