Právě vysíláme

KATY PERRY je letos nejvíc vydělávající interpretkou

6. listopadu 2015 12:12
KATY PERRY je letos nejvíc vydělávající interpretkou

O prachy jde až v první řadě. Které holky si v hudební branži letos vydělaly nejvíc?

Na počítání peněz a tedy i sestavování nejrůznějších finančních žebříčků je ve světě už po mnoho let specialistou magazín Forbes. Tentokrát se podíval do hudebního světa a prolustroval účty zpěvačkám.

Letos si zatím nejvíc vydělala Katy Perry, které se konto rozrostlo o 135 milionů dolarů (3,35 miliardy korun). Druhou v pořadí Taylor Swift za sebou nechala doslova o parník. Křehká blondýnka si totiž přišla „jen“ na 80 mil. USD (necelé 2 miliardy Kč).

U interpreta na 3. místě jsme nejdřív trošku kroutili hlavou, proč byla skupina Fleetwood Mac zařazená mezi ženské interpretky. Snad že její aktuální sestava má zrovna zpěvačku. OK, nechme to koňovi, ten má větší hlavu, a řekněme si, že tahle už skoro 40 let fungující kapela si letos vydělala dost slušných 59,5 mil. USD (1,48 mld. Kč).

Čtvrtá je jen o prsa – možná proto, že je nemá moc velký 🙂 – Lady Gaga s 59 miliony dolarů (1,46 mld. Kč). Pro nás trošku překvapivě až pátá se se svým letošním výdělkem 54,5 mega doláčů (1,35 mld. Kč) umístila Beyoncé.

Tak hlavně ať si ty prachy holky ve zdraví užijou.

Články, které by tě mohly zajímat