Právě vysíláme

Kde to bude žít o víkendu a příští týden? Kam musíte vyrazit?

17. srpna 2018 13:00
Kde to bude žít o víkendu a příští týden? Kam musíte vyrazit?

Tipy na nejvypečenější hudební a kulturní akce jsou tu!

Die Antwoord

Die Antwoord patří mezi nejoriginálnější umělce světové hudební scény a už 20. srpna dorazí do pražských Holešovic okouzlit své české fanoušky. Vy ani my u toho nesmíme chybět! Kultovní jihoafrické trio si pro nás připravilo exkluzivní video, tak si ho pojďme prohlédnout. Co mu říkáte?

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušky DIE ANTWOORD v PRAZE rozehřeje dvojnásobný držitel Hudební ceny ANDĚL!

 

Urban Challenge

Urban Challenge je originální překážkový závod, který nemá obdoby. Závodník překoná více než 25 nevšedních městských překážek, prověří své fyzické i psychické schopnosti a hlavně zažije jedinečný zážitek. A nyní tento závod míří do Ostravy!

Přeskakování aut, lezení přes kontejnery, běh atomovým krytem a další překážky, které nemají v České republice obdoby. Zároveň je závod Urban Challenge přizpůsoben tak, aby i naprostý začátečník zvládl proběhnout cílem a získat tak svou medaili. Rok 2018 je jeho třetím ročníkem a navštívil již Prahu (Psychiatrická nemocnice Bohnice), Brno (areál Královopolská) a nyní se chystá 25. srpna do Ostravy do areálu Dolních Vítkovic.

Festival Finlandia Mácháč 2018

Už brzo, konkrétně 24. srpna, startuje největší domácí beach open-air festival, který už po čtrnáct let patří k tradičnímu zakončení letní taneční sezony. Během těchto let se na pláži Klůček u Máchova jezera vystřídaly hvězdy jako Tiësto, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Dada Life, Carl Cox, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Boy George, Sidney Samson, Marco V, Junkie XL a mnoho dalších. Od roku 2011 se stal festival dvoudenním, což umožnilo zařadit do programu ještě více domácích umělců.

V roce 2015 oslavil Mácháč za účasti hvězd jako Madeon, Don Diablo, Goldfish, Firebeatz, Disciples a dalších patnácté narozeniny a bylo vyprodáno. Letos se můžeme těšit třeba na Armina van Buurena, Hardwella, Mikea Williamse, DJ Michaela C, Chrise Sadlera, DJ Michaela Buriana a mnoho dalších.

Barvám neutečeš

Den, kdy se staneš součástí akce plné barev, skvělé nálady, přátelství, rodinné pohody a nezapomenutelných zážitků je opět tu! Běhu, ve kterém není hlavním motivem rychlost, ale především zábava, se můžeš zúčastnit už tuto sobotu 18. srpna v Pardubicích.

Děti, teenageři i dospělí, mladí i staří, jednotlivci, skupiny či rodiny s dětmi – zúčastnit se může opravdu každý! Vyraz na trasu dlouhou 5 km během či chůzí a barevný tým tě v 5 barevných zónách zasype barvami. Registrovat se můžeš dnes od 13:00 do 19:00 hodin nebo v den konání akce 18. srpna od 9:00 do 11:30 hodin v parku Na Špici.

Káčin zápisník: O jedinečných chvílích a o tom, jak i mě přemohl sentiment. Pro jednou

Články, které by tě mohly zajímat