Právě vysíláme

Kdo nám letos přijede zazpívat? Bude tu rušno. Checkuj!

3. ledna 2018 13:10
Kdo nám letos přijede zazpívat? Bude tu rušno. Checkuj!

Co se týče světových hudebníků, kteří tenhle rok míří do České republiky, můžeme být s letoškem právem spokojení. Bude tu pekelně rušno!

The Chainsmokers

       The Chainsmokers ohlašují evropské turné a hned v únoru přijedou do Prahy! Aktuálně jedni z nejrespektovanějších zástupců taneční scény se představí sérií šestnácti evropských zastávek v rámci Memories…Do Not Open. Tato tour je dalším krokem slavného dua po čtyřiceti úspěšných show, které nedávno absolvovali po velkých arénách Severní Ameriky. Evropské turné startují ve Vídni a hned druhý den se pánové představí českým fanouškům.
Kdy: 11. 2.
Kde: Tipsport Arena Praha

Rag´N´Bone Man

       Držitel řady cen, Rory Graham aka Rag´N´Bone Man, oznamuje koncertní termíny svého letošního turné Grande Reserve. V jeho rámci navštíví 20 evropských zemí a na koncertech představí skladby ze svého multiplatinového alba „Human“. Turné začíná 23. února ve Francii a zastaví se až v Praze.
Kdy: 2. 3.
Kde: Fórum Karlín

Parov Stelar

      Nejslavnější elektroswingová kapela Parov Stelar přijede s show nazvanou Burning Spider Tour.
Kdy: 10.3.
Kde: Tipsport Arena Praha

Thirty Seconds To Mars

Americká kapela Thirty Seconds To Mars se vrací do České republiky s osvědčenými hity i novým singlem! Slavné trio ohlásilo velkou evropskou tour a po téměř pěti letech zavítají opět i k nám!
Kdy: 19. 4.
Kde: Tipsport Arena, Praha

Ozzy Osbourne

      Ozzy Osbourne již vystupuje pět desetiletí a toto výročí oslaví světovým koncertním turné Farewell World Tour. To se nejspíš protáhne až do roku 2020 a bude zřejmě posledním, kterou tato rocková ikona podnikne. Pojďte to s ním oslavit! Special guests: The Hollywood Vampires, Jonathan Davis
Kdy: 13.6.
Kde: letiště Letňany, Praha

Iron Maden

      Po nesmírně úspěšném celosvětovém turné v letech 2016-17 se IRON MAIDEN letos opět vydávají na turné se sérií evropských koncertů s názvem Legacy Of The Beast World Tour. K nám se skupina vrací po dvou letech. Special guests: KILLSWITCH ENGAGE
Kdy: 20. 6.
Kde: na pražském letišti v Letňanech

Metronome Festival Prague

      Kultovní The Chemical Brothers, Tom Odell, John Cale, Faithless DJ set, Tata Bojs se speciálním narozeninovým programem, Midi Lidi, Zrní či Umakart. Ti všichni a mnozí další vystoupí na třetím ročníku Metronome Festivalu Prague.
Kdy: 22. – 23.6.
Kde: výstaviště Praha Holešovice

Finlandia Mácháč 2018

      Osmnáctý ročník největšího tanečního beach open air festivalu v ČR, nabídne po oba dny špičkové zahraniční headlinery. Poprvé se v ČR představí v rámci jednoho festivalu HARDWELL a ARMIN VAN BUUREN, vůdčí postavy světové taneční scény a jedni z nejžádanějších umělců vůbec. Line up doplní další zahraniční vystupující a přední domácí dj´s.
Kdy: 24. – 25. srpna
Kde: Máchovo jezero

 

 

Články, které by tě mohly zajímat