Právě vysíláme

Klikni a leť! S letenkylevne.cz

11. června 2018 0:01
Klikni a leť! S letenkylevne.cz

Létání letadlem se stalo pro většinu z nás přirozenou součástí našich životů. Proto víme, že pořízení letenky nemusí být někdy tak jednoduché. Ačkoliv existuje řada zavedených vyhledávačů, vždy se od nás očekává, že přesně uvedeme, kdy a kam chceme letět. Nový český vyhledávač letenkylevne.cz pracuje jinak a je schopný vám vyhledat maximum možností i s minimem […]

Létání letadlem se stalo pro většinu z nás přirozenou součástí našich životů. Proto víme, že pořízení letenky nemusí být někdy tak jednoduché. Ačkoliv existuje řada zavedených vyhledávačů, vždy se od nás očekává, že přesně uvedeme, kdy a kam chceme letět. Nový český vyhledávač letenkylevne.cz pracuje jinak a je schopný vám vyhledat maximum možností i s minimem zadaných informací, a to navíc do neuvěřitelných pěti vteřin po zadání vašich kritérií. Kromě toho zobrazené ceny jsou konečné, bez dodatečných příplatků či poplatků a s garancí, že 98 % letenek, které se vám na letenkylevne.cz zobrazí, je v reálném čase skutečně dostupných. 

Jak letenkylevne.cz fungují?

Jako první krok zadáte parametry, které vás napadnou jako první, například destinaci jižní Evropa v letních měsících. Pak přichází nabídka všech míst v této destinaci, které vás mohou dále inspirovat třeba v tom, že se do dané lokality chcete podívat na více/méně dnů, anebo k jednomu městu přidáte další, nebo kromě vás vezmete s sebou doprovod, cokoliv vás napadne. To vše děláte v jednom okně, nemusíte se nikam vracet zpět, znovu vyplňovat, nic nikam nemizí a vám se před očima jen aktualizují výsledky vašeho vyhledávání dle zadaných parametrů. Příjemný je i fakt, že ihned po otevření stránek letenkylevne.cz vidíte nejlevnější letenky z ČR do celého světa bez omezení, takže pokud se rozhodujete podle ceny, máte hned na první pohled jasno.

Která destinace bude letos tou vaší? Londýn, Sicílie, Paříž, Malaga, Edinburg, Mallorca, Lanzarote…

Články, které by tě mohly zajímat