Právě vysíláme

Kluci, zbystřete! Jak správně nosit skinny jeans

18. února 2016 10:45
Kluci, zbystřete! Jak správně nosit skinny jeans

Upnuté džíny? To je buď láska, nebo nenávist. Kdo se však zajímá o trendy, ví, že nejen holky v nich dokážou pronést sexy zadek a nohy. Jen vědět, jak na to.

 

BER OHLED NA SVOJI POSTAVU
Tělesné proporce jsou klíčovým bodem, od kterého se odpíchnout při výběru těch pravých. Hubenějším klukům polichotí uvolněnější střih. Plnějším postavám ale obepnuté džíny sluší také. Jen musí pohlídat vyváženost celého outfitu. Dobrým trikem je ohrnutí dolních lemů.

 

VŠECHNO JE TO O STŘIHU
Jestli ti kalhoty sedí, zjistíš jednoduše tím, že zkoušíš, zkoušíš a zkoušíš. Klidně provětrej půlku obchodu. Tenhle kousek oblečení ti musí perfektně padnout. Nemusí to ale znamenat, že ti zastaví krevní oběh spodní části těla. Jde v nich sedět a uděláš dřep? Tak bezva!

 

ROZERVANÉ JSOU DOBRÉ
Sem tam díra je jasným důkazem, že se s ničím nepářeš 🙂 Dej přednost jednoduchým trhlinám na obou kolenou. Méně je někdy více. Každopádně poničený denim hodí „skinny jeans“ do univerzálnějšího stylu a většinou se takhle upravený střih i lépe nosí.

 

NA DEN I NOC
Největší terno? Tyhle džíny unosíš na nejrůznější příležitosti. Pro běžný provoz k nim oblékni volnější triko a kecky. Na večer se šikne košile a „chelsea“ boty či mokasíny. Do zimy zvol silnější džínovinu a tmavší barvy, v létě to zase odlehči materiálem i barvou.

 

Chlapi, jedem! Jak zamakat na vyrýsovaném břichu

Co o tobě prozradí tvůj oblíbený zimní kabát

(foto: Shutterstock)

Články, které by tě mohly zajímat