Právě vysíláme

Kočárek Go Big od Britax Römer

23. října 2017 8:41
Kočárek Go Big od Britax Römer

Skvělý kočárek určený pro aktivní rodiče, kteří se nechtějí vzdávat pohybu, sportu a výletů. Kočárek výborně zvládá městskou džungli i přírodní terén. Můžete s ním vyrazit na inlajny i na chatu nebo k babičce na venkov. Větší přední kola poskytují skvělé jízdní vlastnosti v jakémkoliv terénu, zatímco kvalitní odpružení zaručí plynulou jízdu i na hrbolatých cestách. Naše […]

Skvělý kočárek určený pro aktivní rodiče, kteří se nechtějí vzdávat pohybu, sportu a výletů. Kočárek výborně zvládá městskou džungli i přírodní terén. Můžete s ním vyrazit na inlajny i na chatu nebo k babičce na venkov. Větší přední kola poskytují skvělé jízdní vlastnosti v jakémkoliv terénu, zatímco kvalitní odpružení zaručí plynulou jízdu i na hrbolatých cestách. Naše kola mají pěnovou výplň, takže se nedají píchnout. Velký komfort poskytuje také košík pod kočárkem, který hravě zvládne i větší nákup, protože jeho nosnost je až 10 kg.

Všestranný cestovní systém kočárku GO BIG nabízí mnoho možností. Orientaci kočárku určíte sami tak, aby děťátko bylo po směru či proti směru jízdy. Měkkou a hlubokou korbu lze snadno nastavit do vyšší pozice abyste se nemuseli příliš předklánět. Navíc, můžete nainstalovat kteroukoliv dětskou autosedačku z řady Britax Römer či jiné autosedačky od předních výrobců.

Kočárek se dá díky patentovanému systému velmi snadno složit, a to včetně sedačky, nezávisle na tom, jestli je orientovaná po nebo protisměru jízdy. Za zmínku stojí i integrovaná sluneční clona v boudičce, která má UPF50+

Ať už je váš životní styl jakýkoliv, s Go BIG budete svobodní. Se svým dítětem můžete cestovat přesně tak, jak si to představujete.

Články, které by tě mohly zajímat