Právě vysíláme

Konec spekulacím! Teprve dvacetiletá KYLIE JENNER porodila. Je to kluk, nebo holka?

6. února 2018 9:10
Konec spekulacím! Teprve dvacetiletá KYLIE JENNER porodila. Je to kluk, nebo holka?

Kylie Jenner, nejmladší sestra Kim Kardashian, se stala maminkou. Teprve dvacetiletá hvězdička sociálních sítí porodila 1. února.

Kylie se podařilo těhotenství utajit. Slavná černovláska, která obvykle sdílí svůj život na sociálních sítích, po celých 9 měsíců skoro nevylézala z domu a paparazzi fotografům se vyhýbala jako čert kříži. O jejím těhotenství tak média pouze spekulovala.

Začátkem února však pravda vyšla najevo a samotná Kylie světu oznámila, že přivedla na svět holčičku. „Prvního února přišla na svět moje nádherná a zdravá holčička. Nemohla jsem se dočkat, až se o tohle požehnání podělím. Omlouvám se, že jsem s Vámi své soukromí nesdílela. Těhotenství byla moje osobní záležitost. Nechtěla jsem se jím chlubit před celým světem. Chtěla jsem se v klidu připravit na novou životní roli. Veškerý stres by se přenesl na miminko,“  napsala novopečená maminka na Instagram.

Jméno holčičky, jejímž tatínkem je rapper Travis Scott, prozatím zůstává záhadou. Jak ale bývá u rodiny Kardashianek zvykem, určitě se bude jednat o nějaké opravdu neobvyklé jméno.

Kylie pro svou dceru natočila dojemné video, které ukazuje, jak probíhalo její těhotenství. Podívej se, jak si těhotenství užívala.

 

Zdroj: Instagram, YouTube

 

Jako vejce vejci: Tyhle ségry vypadají přesně jako Kim Kardashian a Kylie Jenner

 

Články, které by tě mohly zajímat