Právě vysíláme

KOURTNEY KARDASHIAN zveřejnila na INSTAGRAMU odvážnou fotku svého pozadí. Jejího přítele to pěkně vytočilo

19. července 2018 9:10
KOURTNEY KARDASHIAN zveřejnila na INSTAGRAMU odvážnou fotku svého pozadí. Jejího přítele to pěkně vytočilo

Reakce mladého přítele televizní celebrity Kourtney Kardashian – Younese Bendjima – zaplnila v Americe stránky bulvárních časopisů.

Impulzivní komentář pod instagramovým postem své přítelkyně Younese sice rychle smazal a podle svých slov toho nyní lituje, ale zpátky ho už nevrátí a média jako Maxim či Elle si na něm v zahraničí pěkně smlsla. Co že se tedy přesně stalo?

Kourtney Kardashian vypostovala před pár dny tento odvážný obrázek svého pozadí v tangách:

 

Její přítel ho v náhlém pohnutí mysli okomentoval slovy „That’s what you need to show to get likes?,“ nebo-li „Tohle musíš ukázat, aby si dostala lajky?“

 

Jak uvádí americký časopis Elle, Kourtney Kardashian tento komentář pěkně naštval. Kourtney není vůbec nadšená z toho, když Younes takto veřejně a impulsivně dává najevo svoje pocity. Vytáčí ji, když kolem toho stále dokola dělá scény. Ona nepřestane dělat to, co dělá, a myslí si, že její přítel by to měl chápat a smířit se s tím,“ uvedl pro časopis zdroj blízký modelce.

ČTĚTE TAKÉ: Dívka chtěla mít zadek jako KIM KARDASHIAN. Plastika dopadla katastrofálně!

No, vypadá to, že pokud si Younes bude chtít americkou televizní celebritu udržet, bude se muset s jejími extravagantními fotkami asi smířit. Co si myslíte vy?

Zdroj: Instagram, Elle,com, Maxim.com

Modelka vzbudila rozruch kojením na veřejnosti

Články, které by tě mohly zajímat