Právě vysíláme

KOVY vyzval Halinu Pawlowskou k natočení videa! Přímo v Kurýru

6. března 2017 16:11
KOVY vyzval Halinu Pawlowskou k natočení videa! Přímo v Kurýru

Česká youtuberská scéna má řadu skvělých blogerů, ale nejúspěšnější je jen jeden. KOVY! Úspěšný a odvážný! Vítěz ankety Czech Blog Awards v kategorii Video Bloger roku, kterého sledují statisíce fanoušků, byl dalším hostem Kurýra a přímo před jeho kamerou vyzval Halinu Pawlowskou, aby s ním natočila video. Ideálně o vaření, samozřejmě. Co na to ale Halina? Přijala jeho výzvu?

Tenhle díl měl vážně grády. KOVY si tu před kamerou pustil pusu na špacír a pak se nestíhal divit! Ondra Vodný v roli kurýra mu splnil jeho velké přání, ke kterému se přiznal! Oslovit Halinu Pawlowskou a natočit s ní video! A tak Ondra nelenil a hned Halinu vytočil. Samozřejmě telefonicky. A co na to paní Pawlowská? To už vám prozradí nový díl Kurýra! No kdo ví, možná z toho opravdu ještě bude společné video!

Kromě toho se dozvíte, kdo jde KOVYMU po krku a kdo mu naopak zachraňuje kůži, když to se svými hláškami v nesprávnou chvíli přepískne.

Ovšem co se vám jen tak nepoštěstí, je vidět nejpopulárnějšího videoblogera za volantem vozu. V tomhle díle Kurýra si ale sedl do řidičského křesla parádního vojenského Hummeru a zvládl skolit strom, patník a čtyřikrát se málem otočit. Prostě zážitek – hlavně pro spolujezdce.

Nakonec ale uvidíte, že s Ondrou Vodným zdárně dojeli do cíle, KOVY se šťastně setkal s natěšenou fanynkou a zašel si s ní na kafe.

Články, které by tě mohly zajímat