Právě vysíláme

Kvůli vzhledu ji šikanovali a chtěli nechat upálit! Nyní je filmovou hvězdou a plní si sny

5. května 2018 13:10
Kvůli vzhledu ji šikanovali a chtěli nechat upálit! Nyní je filmovou hvězdou a plní si sny

Lizzie Velasquez měla velmi těžké dětství. Dívka se narodila 4 týdny před termínem a vážila pouhých 1,2 kg. Její matka měla během těhotenství v děloze málo plodové vody, a tak se miminku plně nevyvinul organismus a nechalo to na něm zdravotní i estetické následky.

Lékaři říkali, že naše dcerka nebude chodit a že se nenaučí mluvit. Čas plynul a my jsme věděli, že máme doma malou bojovnici, která se jen tak nevzdá,“ říká hrdě její matka.

Kvůli svému vzhledu si Lizzie prošla skutečným peklem. Neměla žádné kamarády a stala se terčem šikany. Lidé jí psali, aby se upálila, že je nejšerednější člověk na světě, že je zrůda. I přes veškerou krutost se dívka rozhodla plnit své sny. Nyní představila svůj dokumentární film, který popisuje její těžký život a inspiruje ostatní, aby vnímali krásu jinak a nikdy se nevzdávali svých snů.

Lizzie konečně žije naplno. Rozjíždí slibnou filmovou i YouTuberovou kariéru, přijímá jedno pozvání do televizní show za druhým a obklopila se správnými lidmi, kteří ji mají rádi takovou, jaká je.

ČTĚTE TAKÉ: V dětství ji šikanovali. Nyní se o albínskou černošku perou slavné modelingové agentury

 

Zdroj: YouTube

10 žen, kterým se odmalička smáli, že jsou ošklivé. Dnes jsou z nich světoznámé modelky

Články, které by tě mohly zajímat