Právě vysíláme

LACO ANGYAL ze SUPERSTAR už začal utrácet peníze od fanoušků! Co nového si pořídil?

26. května 2018 15:10
LACO ANGYAL ze SUPERSTAR už začal utrácet peníze od fanoušků! Co nového si pořídil?

Symbolem letošní SuperStar se bezesporu stal Ladislav „Laco“ Angyal! Slovenský student si získal celé Česko a Slovensko nejen svou originální písní Pošta, ale i dojemným životním příběhem.

Vždy veselý optimista Laco žil před soutěží v polorozpadlém bytě se svou nemocnou maminkou. Kvůli špatné finanční situaci jeho rodiny si navíc ani nemohl pořídit pořádný nábytek a musel se spokojit s málem.

Po účasti v SuperStar se ale Lacův život razantně změnil. Nejdříve získal při koncertě Leoše Mareše svůj první honorář 100 tisíc korun a následně obdržel vybranou sbírku od fanoušků v hodnotě 1,3 miliónu.

ČTĚTE TAKÉ: LACO ANGYAL: Cítím se na pi*u. Je to opravdu velmi zlé… Co se se zpěvákem děje?

Pokud si někteří mysleli, že Laco peníze rozhází za zbytečnosti, jsou na omylu! Vypadá to, že Laco se rozhodl část peněz investovat do nového bydlení. Na svém Instagramu totiž prosí své fanoušky o pomoc se stěhováním.

„Potřebovali bychom nějakou partu silných chlapů, nejlépe i s dodávkou, kteří by pomohli přes víkend vynést z nového bytu staré skříně, starou chladničku a podobně. Je to kvůli tomu, abychom mohli zavolat deratizéra a dokončit rekonstrukci,“ píše Laco a vypadá to, že se mu konečně splní sen o příjemném bydlení!

 

Zdroj: Instagram

Angelina Angelic hledá přítele! Co dalšího nám prozradila nádherná burleska?

Články, které by tě mohly zajímat