Právě vysíláme

LACO ANGYAL změnil opět razantně názor na svou maminku! Co nového jí vzkázal na INSTAGRAMU?

11. června 2018 15:10
LACO ANGYAL změnil opět razantně názor na svou maminku! Co nového jí vzkázal na INSTAGRAMU?

Laco Angyal ze SuperStar nepřestává překvapovat! Zatímco ještě minulý týden svou maminku nešetřil tvrdou kritikou, nyní obrátil a pěje na ni jen samou chválu.

Když Laco o své matce promluvil během živého vysílání, řada fanoušků zůstala v šoku. Mladý autor hitu Pošta si totiž nebral žádné servítky a o mamince mluvil jen v negativech. Tvrdil, že se o něj nikdy nestarala, několikrát ho bila, a dokonce má prý i velký problém s alkoholem.

Po zveřejnění videa nastala změna! Čtyři dny poté publikoval Laco na profilu úplně nový obrázek s popiskem, který všechno jeho předešlé tvrzení změnil. „Já to věděl, že nakonec to není tak, jak jsem si myslel. Mámině opravdu stačila změna (být v novém bytě). I když sice nechtěla, ale už je evidována jako uchazeč o zaměstnání. Mami, myslím, že takto budeš postupovat i nadále. Takto si získáš mou důvěru zpět,“ napsal.

ČTĚTE TAKÉ: LACO ANGYAL šokoval fanoušky smutnou zpovědí. Přiznal, jak je to ve skutečnosti s jeho maminkou!

Nyní nastal další zvrat a příběh rodiny rozhodně nekončí. Laco opět zveřejnil fotografii se svou matkou. V popisku se jí ale tentokrát za vše omlouvá. „Musím se pochválit, můj předchozí status o tom, jak se máma snaží si už i najít práci, jsem smazal z toho důvodu, že lidé zde měly rozdílné názory a byly zde menší výměny názorů. Po dnešním dni jsem byl překvapen. Mamina se snaží své chyby eliminovat a funguje to. Takto přes veřejnou síť se ti chci omluvit, že jsem řekl o tobě hodně špatného, ale myslím si, že toto ti promluvilo do duše. Nezbývá mi nic jiného než říct: Vítej v mém novém bytě. Pevně věřím, že se ti bude líbit a dnes ti dám dělat už i klíče! Welcome home!,“ napsal Laco. Konečně to tedy vypadá, že u něj doma je vše v pořádku a maminka se už opravdu dala dohromady. Nebo se snad za pár dní opět dočkáme jiného statusu?

Chcete si připomenout, co všechno původně Laco o své mámě řekl? Mrkněte na záznam jeho live streamu.

 

Zdroj: Instagram

Galerie: Celebrity, které pěkně potrolily své fanoušky

Články, které by tě mohly zajímat