Právě vysíláme

LANA DEL REY vydala nový singl You Must Love Me! Nepřipomíná ti to něco?

16. března 2018 9:10
LANA DEL REY vydala nový singl You Must Love Me! Nepřipomíná ti to něco?

Americká zpěvačka Lana Del Rey, která okouzlila svět svými melancholickými songy a odkazy na americkou pop kulturu 50. a 60. let, vydala singl You Must Love Me. Ten pochází z muzikálu Evita, k němuž napsal hudbu jeden z nejúspěšnějších skladatelů moderní doby Andrew Lloyd Webber.

You Must Love Me je z aktuální kompilační desky Unmasked: The Platinum Collection, která sleduje Webberovu kariéru trvající již pět dekád. You Must Love Me je předělávkou původní verze, kterou nazpívala královna popu Madonna, a to v roce 1996.

Andrew Lloyd Webber za svou kariéru prodal přes 330 milionů lístků. Jeho Fantom Opery je nejdéle v kuse hrajícím představením v historii West Endu a v minulém roce se Webberovi jako prvnímu člověku v historii podařilo vyrovnat se rekordu, kdy hrají na Broadwayi čtyři jeho představení souběžně.

Lana Del Rey si získala srdce milionů fanoušků singlem Video Games, jehož klip se stal internetovou senzací. Následující album Born To Die, obsahující stejnojmenný singl a další pecku Summertime Sadness, se stalo jedním z nejprodávanějších alb roku 2012. EP Paradise už získalo nominaci na Grammy, další album Ultraviolence se v USA dostalo na první místo. Stejný osud potkal i aktuální desku Lust For Life, která se vyjma prvního místa v USA dostala do první desítky téměř v každé zemi. Z posledního alba si připomeňme hity Love a Lust For Life.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

9 hereček, které byly na své role až příliš mladé

Články, které by tě mohly zajímat