Právě vysíláme

Lee a Rena museli zhubnout 260 kilo! Kvůli své tloušťce nemohli mít ani sex

15. ledna 2018 16:10
Lee a Rena museli zhubnout 260 kilo! Kvůli své tloušťce nemohli mít ani sex

Lee a Lena trpěli nesmírnou obezitou, která jim nejenže ničila zdraví, ale rovněž jim bránila v sexu. Už to vypadalo, že svou tloušťkou nebude pár nic dělat. Jednoho dne se však oba dva konečně vzpamatovali a řekli dost!

Lee a Rena se před jedenácti lety potkali na hubnoucí klinice. Ani láska však tehdy nezafungovala a páru se nepodařilo dostatečně zhubnout. Oba dva brzy kliniku opustili a vrátili se k nezdravému přejídání.  Později se tak dokonce dostali do takového stavu, kdy museli spoléhat na členy své rodiny, aby se o ně postaraly.

Jednoho dne se však něco zlomilo a pár si řekl, že se svou váhou musí něco udělat. Společně se proto vydal do Texasu za doktorem Younanem Nowzaradem, který vystupuje v pořadu televize TLC nazvaném My 600lb life.

Když lékař u obou provedl vyšetření, zjistil šokující fakta. Lee vážil neuvěřitelných 323 kilogramů a jeho přítelkyně Rena na tom nebyla o moc lépe s 249 kily. Testy rovněž potvrdily, že pár přišel v pravou chvíli, protože jejich zdravotní stav byl opravdu velice vážný a oba dva ohrožoval na životě.

Lee a Lena podstoupili operaci a byl jim nastaven přísný jídelníček. Po roce se stalo něco neuvěřitelného. Pár dohromady shodil 260 kilogramů, což jim nejenže zlepšilo zdravotní stav, ale pomohlo jim to i v partnerském životě. Po dlouhých jedenácti letech „celibátu“ totiž mohou Lee s Renou hupnout do postele a mít svůj úplně první sex.

Jak velkou proměnou pár prošel? To zjistíš v galerii. 🙂

 

Zdroj: Dailystar.co.uk

Víte, co je Bambiho komplex a syndrom Popelky? 10 mentálních poruch pojmenovaných podle Disneyho pohádek

Články, které by tě mohly zajímat