Právě vysíláme

Legendární komik z Policejní akademie vystoupí v listopadu v Praze a Brně

24. října 2016 11:51
Legendární komik z Policejní akademie vystoupí v listopadu v Praze a Brně

Michael Winslow, legendární americký komik, fenomenální imitátor a hvězda stand-up comedy míří se svou světovou show do České republiky: 9. 11. Brno, SONO CENTRUM, 20:00 / 11. 11. Praha, LUCERNA, 20:00.   Pamatuješ na seržanta Larvella „Motor Mouth“ Jonese z Policejní akademie a neskutečné zvuky, které vyluzoval? Taky jsi si myslel, že je to jen […]

Michael Winslow, legendární americký komik, fenomenální imitátor a hvězda stand-up comedy míří se svou světovou show do České republiky: 9. 11. Brno, SONO CENTRUM, 20:00 / 11. 11. Praha, LUCERNA, 20:00.

 

Pamatuješ na seržanta Larvella „Motor Mouth“ Jonese z Policejní akademie a neskutečné zvuky, které vyluzoval? Taky jsi si myslel, že je to jen trik, v postprodukci domíchané efekty, jak to tak bývá, známe to… Jenže bacha, v tomhle případě to nebyla elektronika, ale „human sound machine“ – americký herec Michael Winslow! O nezapomenutelné scény se postaral taky ve filmech Spaceballs nebo Gremlins, sám sebe namluvil v seriálech The Family Guy a The Simpsons… Dneska už je z něj zkrátka legenda, dokáže imitovat snad všechno, slyšet ho naživo, to je fakt nářez!

 

Muž 10 000 hlasů – tahle přezdívka na Michaela Winslowa sedí, což stoprocentně odkýve každý, kdo na něj 9. listopadu do brněnského Sono Centra nebo 11. listopadu do velkého sálu Lucerny v Praze vyrazí. Bravurní imitace, napodobování nejrůznějších zvuků, hudby, vyprávění zábavných historek i speciální verze závěrečné bojové scény ze Star Wars… prostě to nejlepší z Michaela Winslowa. Škoda nechat si to ujít! Obě show budou v angličtině bez tlumočníka, protože Michaelovy hlasové kreace a pohybová komika jsou bez problémů srozumitelné.

 

Vstupenky od 599 Kč do 999 Kč jsou k dispozici v síti Ticketpro, brněnské představení navíc i na GoOut.
Více info na: www.facebook.com/events/1270153129702224/

Články, které by tě mohly zajímat