Právě vysíláme

Leonarda DiCapria přistihli s nádhernou blondýnkou. Sbalil herec další modelku?

25. prosince 2017 8:10
Leonarda DiCapria přistihli s nádhernou blondýnkou. Sbalil herec další modelku?

Každý ví, že Leonardo Dicaprio (41) je nejen skvělý herec, ale i pořádný milovník, jehož náručí už prošla pěkná řada sexy modelek. Která kočička je jeho posledním úlovkem? To budete koukat!

Slabost oscarového herce pro supermodelky z řad Victoria’s Secret je pověstná. Lea v minulosti okouzlily jak blondýnky Toni Garnn, Erin Heatherton, Blake Lively a Bar rafaeli, tak žhavé krásky jako Gisele Bündchen a Rihanna. Poslední oficiální přítelkyní Dicapria byla sexy Nina Adgal (25). Kočka s dokonalým tělem však slavného proutníka po roce omrzela a musela si sbalit svých pět švestek a opustit jeho luxusní rezidenci v Los Angeles. Nebyl by to však Leo, kdyby si za mladou kočičku nenašel náhradu. A navíc ještě mladší a hezčí.

Podle posledních informací magazínu US Weekly je hercovou novou přítelkyní 20letá modelka Camila Morrone. Pár byl totiž údajně viděn, jak ruku v ruce opouští hercův dům a vyráží na nákupy. Až čas ukáže, jestli zvěsti o nové přítelkyni jsou pravdivé a Leo má opravdu novou vážnou známost. Nebo je mladičká kráska jen další modelkou do sbírky?

 

Zdroj: Us Weekly, Infobae.com

11 celebrit, které (prý) měly skvělý první sex

Články, které by tě mohly zajímat