Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ byl zadržen policií pro rychlou jízdu! K incidentu se raději nechce vyjadřovat.

1. dubna 2018 7:13
LEOŠ MAREŠ byl zadržen policií pro rychlou jízdu! K incidentu se raději nechce vyjadřovat.

Ve středu šokoval Leoš Mareš posluchače ve vysílání velmi netradiční sázkou a teď zase tohle!

Pro ty, kdo snad sázku nezaregistrovali a mysleli by si, že Leoš v trabantu je nějaké legrace, krátké vysvětlení: ve středu se v Ranní show Leoš s Patrikem vsadil, že bude od úterý (3. dubna) až do svého druhého koncertu v pražské O2 aréně (25. dubna) jezdit pouze a jenom v trabantu. Prostředky městské hromadné dopravy má samozřejmě povoleny, ale co se automobilů týče, do ničeho jiného než do trabantu nesedne.

Pokud by se tak náhodou stalo a byl u toho přistižen, tomu, kdo ho uviděl, daruje moderátor své Ferrari.

ČTĚTE TAKÉ: LEOŠ se v RANNÍ SHOW vsadil, že bude celý měsíc jezdit v TRABANTU! Jestli ho uvidíte v jiném autě, dostanete jeho FERRARI!

Zřejmě v rámci přípravy na následují tři týdny vyvezl Leoš včera svou novou káru na testovací jízdu. Zapomněl ale asi, v čem jede, a pozorným očím policistů rychle jedoucí trabant neunikl. V ulici Chodovská, kde jasně stanovená maximální rychlost 50 kilometrů v hodině, se řítil rychlostí celých 64 kilometrů v hodině!

Na místě byl zadržen a jako každý jiný spoluobčan, který by se dopustil podobného přestupku, musel uhradit pokutu. Kolik to bylo a jakou domluvu si od policistů vyslechl, ovšem moderátor nechtěl prozradit a k celé záležitosti by se prý raději nevyjadřoval.

ČTĚTE TAKÉ: Pokračování kauzy: LEOŠ MAREŠ zadržen policií. Co se ve skutečnosti stalo?

 

Jak dodržet bezpečnou vzdálenost během jízdy autem?

Články, které by tě mohly zajímat