Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ vystoupí hned dvakrát v pražské O₂ areně

2. dubna 2018 7:37
LEOŠ MAREŠ vystoupí hned dvakrát v pražské O₂ areně

V roce 2017 se moderátorská jednička Leoš Mareš rozhodla představit svým fanouškům po dlouhé době jako zpěvák a hned dvakrát vystoupila v pražském Foru Karlín. Následovala proto hned další meta. A kam se Leoš Mareš mohl posunout výš, než do pražské O2 areny, největší haly v Česku?

Když byl v polovině listopadu loňského roku oznámen prodej na koncert Leoše Mareše v O2 areně 24. dubna 2018, strhl se o vstupenky takový zájem, že za necelých deset hodin byla zaplněna místa na stání i celé první patro. Jako poděkování svým fanouškům proto Leoš Mareš přidal i druhý koncert o den později. Ani to však jeho příznivcům nestačilo a původní záměr ponechat horní sektory uzavřené, vzal brzy za své. Proto se organizátoři rozhodli na oba koncerty otevřít i horní sektory, kde jsou navíc lístky k sezení za cenu lístků na stání.

Přesně po roce od svého karlínského dvojkoncertu tak Leoš Mareš přichystá obří show, o které se mu ani nesnilo, a to v největší hale v České republice. Představí se řada špičkových hudebních hostů, zahraje živá kapela a samozřejmě nebudou chybět ani ikonické kožichy.

Leoš Mareš v O2 areně, 24. a 25. dubna 2018 od 19:00 hodin. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Partnerem koncertů je Blue Style – last minute dovolená, která letí!

U nás už je léto a LAST MINUTE ZÁJEZDY letos prostě letí!
Na nic nečekejte a rezervujte si dovolenou právě teď.
Last minute již od 7 990 Kč na osobu a 8 dní.
A navíc vstupenky na BLUE STYLE PRIMA FEST k zájezdu ZDARMA!
Ale to vše jen do 15. dubna 2018.

Právě startuje doba last minute nabídek, jejichž hlavní výhodou je jejich atraktivní cena. To ale nemusí platit úplně vždy.

„Poptávka je veliká a ceny mohou i růst. Děje se tak v silných sezonách a ta letošní je rozhodně nadprůměrná,“ vysvětluje Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style s tím, že volné kapacity se rychle vyprodávají. „Řada lidí čeká s nákupem last minute zájezdu na poslední chvíli a připravují se tím o významnou devizu dovolené, totiž možnost vybrat si z největší nabídky hotelů,“ dodává Pátek.

 

6 celebrit, které daly přes hubu svým vlastním fanouškům

Články, které by tě mohly zajímat