Právě vysíláme

Letní kino ŽLUTÉ LÁZNĚ je zpět! Proč bude letošní rok lepší, než kdykoliv jindy?

15. června 2018 15:00
Letní kino ŽLUTÉ LÁZNĚ je zpět! Proč bude letošní rok lepší, než kdykoliv jindy?

Tradiční velké Letní kino ve Žlutých lázních se vrací! A letos dokonce v lepším znění, než kdy dřív. Nebude chybět zcela nová konstrukce projekčního plátna, nově nainstalovaná zvuková aparatura, skvělý obraz i fantastická atmosféra! Další novinkou je počet naplánovaných projekcí, který oproti minulým letům výrazně narostl. Celá akce bude trvat až do 1. září a projekce budou k […]

Tradiční velké Letní kino ve Žlutých lázních se vrací! A letos dokonce v lepším znění, než kdy dřív. Nebude chybět zcela nová konstrukce projekčního plátna, nově nainstalovaná zvuková aparatura, skvělý obraz i fantastická atmosféra! Další novinkou je počet naplánovaných projekcí, který oproti minulým letům výrazně narostl. Celá akce bude trvat až do 1. září a projekce budou k vidění každé úterý a každou sobotu po setmění. Samozřejmě, v případě zájmu a příznivého počasí se budou připravovat i další projekce. V bohaté nabídce filmů se mohou návštěvníci našeho Letního kina těšit na nové filmové trháky, stejně jako i na filmovou klasiku. Kompletní seznam filmů můžete spatřit zde:

ČTĚTE TAKÉ: 10 tipů, kde se dá v okolí PRAHY skvěle vykoupat (včetně jedné z nejlepších městských pláží Evropy podle CNN)

16. červnaDokud nás svatba nerozdělí
19. červnaStrážci Galaxie, Vol. 2
23. červnaDokonalý trik
26. červnaSebevražedný oddíl
30. červnaJumanji: Vítejte v džungli!
3. červenceVražda v Orient expresu
7. červencePelíšky
10. červenceKingsman: Zlatý kruh
14. červenceNejvyšší nabídka
17. červenceTeorie Tygra
21. červenceČarodějky z Eastwicku
24. červenceNaprostí cizinci
28. červencePodraz
31. červenceTomb Raider

Každá z projekcí navíc doplní kulturní program. Zhruba 2 hodiny před začátkem každé projekce bude k vidění živá hudba na pódiu před plátnem. A nejen to! V on-line anketách a soutěžích můžete hlasovat o formě projekce (buď v originálním znění s titulky nebo českém dabingu).

Projekce Letního kina probíhají po celé léto, pravidelně každé úterý a sobotu. Začátky jednotlivých projekcí jsou podle daného období vždy po setmění, mezi 21:15 a 21:40 hodinou. Evropa 2 je mediálním partnerem akce, a proto vás na Letní kino ve Žlutých lázních srdečně zveme!

 

Areál Žlutých lázní nabízí kompletní servis i pohodlnou atmosféru. Bude tu bohatý výběr jídel a nápojů, pop-corn, zmrzlina a mnoho dalšího! Kromě toho si můžete na místě objednat i speciální Cinema Piknik a do areálu můžete přijít i s pejsky, pokud dodržíte základní pravidla.

Pro držitele jakékoliv platné areálové permanentky 2018 je návštěva všech projekcí Letního kina ZDARMA.

Články, které by tě mohly zajímat