Právě vysíláme

Letošní BRIT Award zklamal, ale i nadchnul. Jednu z nejlepších show předvedla skupina Little Mix

24. února 2017 10:10
Letošní BRIT Award zklamal, ale i nadchnul. Jednu z nejlepších show předvedla skupina Little Mix

Středeční večer patřil ve Velké Británii každoročnímu předávání cen BRIT Awards. I přesto, že se diváci neobešli bez zklamání, dočkali se i pořádně odvázaných a povedených vystoupení, která to celé zachránila. A díky tomu se stal letošní ročník opravdu povedeným!

Galavečer začal pro milovníky velkých popových show slibně. Největší pozornost si získalo dívčí uskupení Little Mix, které program otevřelo svým megahitem Shout Out to My Ex.

Během svého hvězdného čísla, se dívky zřejmě inspirovaly svou zkušenější kolegyní Beyoncé, protože to místy vypadalo přesně jako na koncertu této americké divy. Jejich vystoupení patřilo ale i tak mezi ty nejlepší.

Naopak se podle kritiků moc nepředvedl zpěvák Bruno Mars. Ačkoli je jeho nový hit That’s What I Like skutečná pecka a Bruno předvedl jako vždy svůj dokonalý hlas, celkově bylo jeho číslo až příliš tradiční a usedlé.

Nejvíce však zklamala zpěvačka Beyoncé, která se nejen události nezúčastnila, ale nenahrála ani děkovné video za vítězství v kategorii Mezinárodní zpěvačka roku, čímž naštvala své anglické fanoušky, kteří ji na Twitteru označili za nevděčnou.

Z Katy Perry je definitivně aktivistka: Na Brit Awards s ní tancoval kostlivec Trump

Články, které by tě mohly zajímat