Právě vysíláme

Louis Tomlinson z ONE DIRECTION je otcem! Fanoušci spekulují o jménu synka

26. ledna 2016 14:38
Louis Tomlinson z ONE DIRECTION je otcem! Fanoušci spekulují o jménu synka

Jen co se narodil, už se může těšit na šílenost v rodném listě?

Louis Tomlinson z One Direction a jeho „americký úlet“, stylistka Briana Jungwirth, mají prvního potomka. Jejich syn se narodil v pátek ráno, Louis potvrdil, že byl přítomen u porodu.

Dvojice ovšem nikdy neřekla, že by se s nich stali partneři, a tak to vypadá, že Briana bude dítě vychovávat sama. Louis oznámil, že matka i syn jsou zdraví, ale nic o jménu dítěte. A tak se na sociálních sítích (zejména na Twitteru) rozjela velká a dost šílená debata o jménu, které pokračovatel rodů Tomlinsonů ponese.

Tuhle lavinu navíc podpořil jeden z rozhovorů, kteří kluci poskytli během australské části svého turné. Tehdy asi trochu vtipkovali, když pronesli, že mimčo se bude jmenovat Conchobar a říkat se mu bude Connor. Tenhle fórek se ale zřejmě nevyplatil, protože na Twitteru to teď fakt jede.

Relativně normální jména jako Jacob nebo Wilson Oliver ale brzy rozvířil sám Louis svým tweetem, že ve hře je i Sydney Rain. Fanoušci se ptali, jestli je pořád řeč o jménech nebo už o počasí v jednom z australských měst. A tak hned přišly návrhy také na Canada Snow (Kanadský sníh) nebo California Sun (Kalifornské slunce).

Jak to nakonec dopadne, se dočkáme snad už v nejbližších hodinách či dnech.

HARRY STYLES je nevěrník? Ten kluk neví co chce!

MACKLEMORE & RYAN LEWIS vydali nový, skoro devítiminutový song

Články, které by tě mohly zajímat